Starity

Lessünk be Kylie Jenner új luxusházába!

2015. február 24. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian lányok legfiatalabbika, a 17 éves Kylie is külön házat vett – nővéreihez hasonlóan azonban nem érte be egy kisebb lakással.

hirdetés
Lessünk be Kylie Jenner új luxusházába!

Kétségtelen, hogy Kylie Jenner könnyen pályázhatna „a világ leggazdagabb tinije” címre, ugyanis a lány, aki majd csak augusztusban fogja betölteni a 18-at, nemrégiben vett egy házat Calabasasben. Ugyan édesanyja, Kris Jenner intézte el a hivatalos dolgokat, a pénz mind Kylie-é volt.

A TMZ úgy értesült, hogy a valóságshow-sztár nem kevesebb mint 2,7 millió dollárt költött álomotthonára, ami nővére, Kendall 1,6 millió dollár értékű apartmanján is túltesz.

De vajon miből van ennyi pénze egy 17 évesnek? Kylie állítólag milliókat kap a K, mint Kardashianban való szerepléséért, nővérével ruhákat tervez, nemrég póthajkollekciót dobott piacra, illetve termékek szponzorálásával még az Instagramon is pénzt keres.

A szerény hajléknak semmiképpen sem nevezhető 441 négyzetméteres ingatlan saját mozival és medencével, öt hálószobával és öt fürdőszobával rendelkezik, illetve 2006-ban épült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek