Starity

Taylor Swift hallgat Katy Perryről

2015. március 03. 09:09   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 28-án adott interjút a Shake It Off énekesnője, amely során kijelentette, hogy nem hajlandó Katy Perryről és a vele kapcsolatos véleményéről beszélni.

hirdetés
Taylor Swift hallgat Katy Perryről

Már korábban is beszámoltunk róla, hogy a két énekesnő, Taylor Swift és Katy Perry kapcsolata nem mondható éppen túl fényesnek, ez pedig most ismét bebizonyosodott. Egy február végén adott interjújában ugyanis Taylor azt nyilatkozta, hogy nem hajlandó többet beszélni erről az ügyről: Nem adok nekik semmit, amiről írhatnának. Nem járkálok az utcákon férfiakkal, nem járok klubokba berúgni, de róla sem fogok soha beszélni egy interjúban sem. Ez nem fog bekövetkezni – vallotta be a 25 éves énekesnő.

A köztük lévő viszály még a tavalyi esztendő őszén vette kezdetét, amikor is Taylor 1989 című albumáról származó Bad Blood dalával kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy egy név szerint nem megnevezett, antipatikus személyről szól, sőt, az illetőt egyenesen ellenségének nevezte. Közben ugyancsak ezen a napon Katy hivatalos Twitter-profilájra az alábbi üzenetet posztolta ki: Figyeljetek oda a báránybőrbe bújt Regina George-ra. Ezzel pedig gyanakvásra adott okot a közönségnek, hogy a Bad Blood  valójában róla szól. Egy bennfentes akkor azt is elárulta a két félről, hogy elég nagy a köztük lévő versengés.

Ezekben az időkben az énekesnő leginkább azzal volt elfoglalva, hogy egy szép életet alakítson ki magának. Ezek mellett a 30 esztendős, jövőbeli önmagáról is nyilatkozott: Valljuk be, meglehet, hogy még mindig egyedül leszek akkor is. Senki nem fogja vállalni mindezt és azt, ami ezzel jár. Mint például: »Szia. Jó, hogy megismertelek, akarsz randizni? Szereted a kamerák vakuját? Nagyon remélem, hogy igen!«.

A sztár – aki olyan férfiakkal ápolt romantikus kapcsolatot, mint Joe Jonas, Jake Gyllenhaal és Harry Styles – bevallotta, nem is igazán hiszi, hogy ez lehetséges lenne: Nem is tudom mi fog történni, ha egyszer benne leszek egy kapcsolatban – semmi ötletem nincs, hogy hogyan fog működni. Nem is hiszem, hogy lehetséges ezzel az élettel, amit élek – árulta el mosolyogva.

Ezek után így viccelte el az egészet: Öt év múlva úgy fog félni mindentől, hogy nem fogja elhagyni a házát. Csak macskákkal lesz körülvéve. Olyan sok macskával, hogy hadseregeket alkotnak majd. És majd a kanapé körül lézeng, hogy tisztán tartsa azt azoknak az embereknek, akiket sosem hív majd át magához, mert félni fog attól, hogy az emberek közel vannak hozzá...

Ezen furcsa kijelentések után Swift kisasszony bátrabban jelentette ki, hogy következő lemeze még a 1989-nál is jobb lesz: Nem fogok addig kiadni egy albumot sem, ameddig egy ennél is jobbat el nem készítek. És ez meglehetősen nehéz lesz. A countrycsillag arról is beszélt, hogy jövőbeli szerelme akár a zenéjét is befolyásolhatja: Amennyiben ez mégis megtörténik, akkor azt hiszem, tudnék bonyolultságot találni a boldogságban is. Nem hiszem, hogy akármi is egyszerű. Csak mert boldog vagy egy párkapcsoltban, az nem azt jelenti, hogy sosem vagy összezavarodott, frusztrált, szomorú. Hogy sosem érzed egyedül magad. Remélem, abban az esetben, ha végre lesz egy értelmes, működő kapcsolatom, akkor is képes leszek inspirációt találni majd a mindennapi jóban és rosszban.

Végül a sztár azt is bevallotta, hogy nagyon nehéz lenne az élete barátai, Abigail Anderson, Karlie Kloss, Lorde, a Haim nővérek és a többiek segítsége nélkül. A helyzet a barátaimmal kapcsolatban most az, hogy egyiküknek sincs másra szüksége tőlem, mint a barátságra. Azt szeretem bennük, hogy mind nagyon szenvedélyesek a munkájukkal kapcsolatban, akármi legyen is az. Nagyon sok híres embernek megadatnak azok a barátok, akiknek legnagyobb prioritásuk ők maguk, s kényelmesen is érzik ettől magukat. Én viszont nem érzem magam így kényelmesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek