Starity

A Spoon tagjával randizik Tóth Andi

2015. március 05. 15:03   |   Szerző: Troublemakeroff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor győztesére is rátalált a szerelem, és nem is akárki személyében, hiszen első barátja a Spoonból ismert Peti.

hirdetés
A Spoon tagjával randizik Tóth Andi
Fotó: Life.hu

Igaz, Tóth Andi még csak 16 éves, de olyan sikereket ért el eddig, amit még egy korabeli tininek sem sikerült. A hazai X-Faktor legfiatalabb győztesére azonban a szerelem is rátalált, ráadásul nem is akárki személyében. Barátját mindenki jól ismerheti szintén a magyar tehetségkutatóból, ő pedig nem más, mint a Spoon nevezetű banda tagja, Földesi Péter.

A vadóc énekesnő győzelme után még úgy nyilatkozott, hogy először szeretne a karrierjére koncentrálni, és a szerelem nem fér bele az életébe. Állítólag Andi eleinte próbálta visszautasítani Peti közeledését és udvarlását, azonban nem sokáig tudott ellenállni neki.

Peti az X-Faktor után, tavaly karácsony előtt kezdett el udvarolni, de az elején visszautasítottam, mert a karrieremre szerettem volna koncentrálni, és nem tudom, ebbe beleférhet-e a szerelem, de ő kitartó volt! Nem hagyta annyiban, és elhívott korcsolyázni, ott pedig elcsattant el az első csók is – nyilatkozta a Blikknek az énekesnő.

Úgy tűnik, a két fiatal között dúl a szerelem, és már a szüleiknek is bemutatták egymást, akik áldásukat adták a románcra. Anyu imádja Petit, és örül neki, hogy ilyen megbízható fiú van mellettem a nagyvárosban – folytatta Andi, akiért zenész kedvese teljesen odáig van.

Andi elbűvölő, és nagyon könnyen levett a lábamról. Ráadásul anyukámékat is meggyőzte, hogy milyen kedves és nyitott lány, hiszen amikor vacsorára jött el hozzánk, a nevetésétől volt hangos a ház – tette hozzá Peti.

A két fiatal még a Dal 2015 döntőjére is együtt érkezett. Egyébként nem Péter az első a Spoonból, akik szintén egykori vetélytársával jött össze, hiszen alig egy hónapja jelentette be a csapat énekese, Marci, hogy Jakab-Péter Izabellával alkotnak egy párt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek