Starity

Összejött az X-Faktor két felfedezettje

2015. február 10. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban vallotta be Jakab-Péter Izabella és a Spoon egyik tagja, Marci, hogy egy párt alkotnak.

hirdetés
Összejött az X-Faktor két felfedezettje
Fotó: Facebook/Jakab-Péter Izabella hivatalos oldala

A múlt héten látogatott el az RTL Klub 8:08 - Minden reggel nevezetű műsorába Jakab-Péter Izabella és a Spoonból ismert Grósz Márton, akik nagy bejelentést tartogattak a rajongók számára. Elárulták ugyanis, hogy a már lassacskán hónapok óta folyó pletykák igazak: valóban egymásba szerettek az X-Faktor ideje alatt és most már készek felvállalni kapcsolatukat a nagyvilág előtt is.

Nem tagadtuk, hanem nem volt még olyan, hogy mondjam, stádiumban még a kapcsolat, hogy azt mondjuk, hogy akkor most ez van - kezdte szűkszavúan az amúgy sem jó beszélőkéjéről ismert Marci, majd azt kezdték ecsetelni, hogy már az X-Faktor ideje alatt gyengéd érzelmeket kezdtek táplálni egymás iránt, de akkor még nem mertek belevágni a dolgokba.

Most azonban úgy tűnik, hogy egyre komolyabb a kapcsolatuk, hiszen bár még az összeköltözés nem jött szóba, mivel nem akarnak semmit sem elsietni, de Bella már találkozott Marci szüleivel is és minden szabad percüket igyekeznek egymásnak szentelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek