Starity

Dalpremier: Lawson – Roads

2015. március 13. 18:06   |   Szerző: Minimanó94

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók nagy örömére végre visszatért a brit együttes a zenei éterbe. 2015. március 11-én hozták nyilvánosságra legújabb dalukat, a Roadsot, ami legújabb lemezük beharangozója, hiszen nemcsak a szám, hanem az album is ezt a címet kapta.

hirdetés
Dalpremier: Lawson – Roads

Az négytagú brit együttes hamar robbant be a köztudatba. Hazájukban nagy népszerűségnek örvendenek, és nálunk is egyre ismertebbé válnak. Sokat azonban nem hallunk a srácokról, legutóbbi információnk a magánéletükről az, hogy Adam Pitts, az együttes dobosa a Pretty Little Liars sztárjával, Lucy Hale-lel randizik, azonban később felreppentek a hírek, hogy Hale kisasszony mégsem Adam mellett keresi a boldogságot. Viszont ennél többet nem tudunk, mivel a fiúk ügyelnek magánéletükre, szerencsére azonban az album munkálatait szorgalmasan posztolták hivatalos oldalaikon.

Legelső önálló korongjuk 2012-ben jelenet meg Chapman Square címen, majd gyorsan készítettek egy második lemezt is Chapman Square Chapter II. címmel, ami 2013. októberében jelent meg. Azonban a fiúk az utóbbi időben kicsit eltűntek. Legutolsó klipjük a Juliethez készült, aminek Kelly Brook kapta a női főszerepét.

Azóta nem nagyon jelentkeztek új dalokkal és az albumról sem esett szó, azonban később posztolták, hogy már gőzerővel folynak a munkálatok a vadonatúj lemezen. Elmondásuk szerint 2015 a Lawson éve lesz, és az új évvel új hangzás, valamint új dalok várhatóak. Természetesen a köztes idő sem telt tétlenül, hiszen koncerteznek is, amire mindenkit szeretettel vártak. Aztán terjedtek olyan hírek is, hogy az énekesnek, Andy Brownnak kórházba kellett mennie korábbi agydaganata miatt, de a fiúk elmondták, hogy csak rutinvizsgálatra volt hivatalos a frontemberük, pánikra semmi ok.

Nem sokkal később, mutatva, hogy semmi baj sincs sem a banda, sem az énekes háza táján, megosztották az örömhírt, miszerint kész az új lemez. Azonban a rajongókat még váratták egy kicsit, hiszen csak most, március 11-én lett hivatalos a címadó dal, a Roads. A korong hivatalos megjelenését pedig 2015. május 10-ére tűzték ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek