Starity

Klippremier: Björk – Lionsong

2015. március 14. 12:12   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban került fel Björk hivatalos YouTube-csatornájára Lionsong című dalának a videója, amely a Vulnicura albumának az első videoklipje.

hirdetés
Klippremier: Björk – Lionsong

Az énekesnő új albuma, a Vulnicura fizikai verzióban csak március 16-án jelenik meg, bár a szivárgások miatt már januárban elérhetővé vált az iTuneson. A lemez fő koncepciója a szakítás, hiszen az énekesnő 13 évig tartó kapcsolatának a végét mutatja be, és ehhez a témához igazodik az új videoklip is.

Az klipet a Biophilia óta Björkkel dolgozó Inez & Vinoodh alkotópáros rendezte. A drámai videoklipben az énekesnő feltárja szívét a rajongóknak, miközben azon tépelődik, hogy a tőle elhidegült férfi vajon visszatalál-e még hozza. Az énekesnő a Vulnicura borítóján is látható szettben, fekete latexruhában és tollszárakból készült sárga-kék fejdíszben látható, a mellkasán egy nyílt sebbel, ami a szakítás fájdalmát szimbolizálja.

Olyan, mintha mikroszkóp alatt látnánk, feltárja a szívét, miközben beránt bennünket saját sebének véres galaxisába – mondják Björk karakteréről a klip rendezői.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek