Starity

Nitte Valóval lépett fel a Battle Beast

2015. március 19. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nitte Valo énekesnő még 2012-ben intett búcsút a finn heavy-metal-együttesnek, mellyel a minap meglepetésként ismét színpadra lépett.

hirdetés
Nitte Valóval lépett fel a Battle Beast
Fotó: Tuomas Mettänen

Még 2012-ben értesülhettünk arról, hogy családalapítás céljából a Battle Beast énekesnője, Nitte Valo (Burning Point) egy album után kilép a finn zenekarból. A banda még ez évben megtalálta Nitte méltó utódját Noora Louhimo énekesnő személyében, akivel a srácok idén már a második lemezüket adták ki.

Nemrégiben viszont azzal a sajnálatos hírrel kellett szolgálnunk, hogy a zenekar egyik alapítója, gitárosa és egyben vokalistája, Anton Kabanen is  elhagyja az együttest a megoldatlan konfliktusok következtében. A hattagú formáció viszont nem csüggedt sokáig, ugyanis a turné egy vendéggitárossal folytatódik, amíg el nem dől az új tag kiválasztása.

A finnek a minap hazájuk fővárosában, Hellsinkiben adtak koncertet, amely egy meglepetéssel is szolgált a jelen levő közönségnek. Ő pedig nem volt más, mint a Battle Beast első énekesnője, Nitte Valo, aki néhány szám erejéig – melyeket még ő énekelt fel a Steel lemezre – tért vissza egykori csapatához. Az énekesnőt nemcsak a csapat, de a közönség is boldogan üdvözölte. Valót a basszeros, Eero Sipilä köszöntötte újfent a színpadon, és a mondandójához mindössze annyit fűzött: Ha egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek