Starity

Perrie Edwards elhagyta Zayn Maliket?

2015. március 20. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix énekesnője jó néhány bőrönddel távozott a lakásukból, azelőtt pár órával, hogy a One Direction tagja visszatért volna Londonba.

hirdetés
Perrie Edwards elhagyta Zayn Maliket?

Zayn Malikről pár napja kapott szárnyra az a pletyka, hogy ismét megcsalta menyasszonyát, Perrie Edwardsot. Az énekest egy rejtélyes szőke lánnyal látták kéz a kézben, ráadásul több félreérthető fotó is napvilágot látott róluk. A zenész ezután kifejezte a szerelmét Perrie-nek, de úgy tűnik, szerinte ezúttal ez kevés volt, hiszen visszatért Londonba, otthagyva az On The Road Again turnét egy időre.

A csapata stresszre hivatkozott, azonban minden jel arra utal, hogy kapcsolatát kell rendeznie az énekesnővel, aki Zayn érkezése előtt pár órával jó néhány méretes bőrönddel hagyta el a közös lakásukat Londonban.

A 22 éves popsztárt péntek reggel kapták lencsevégre, Perrie pedig hajnali ötkor távozott sietősen, egyelőre ismeretlen helyre. Zayn a reptéren meglehetősen komor volt, csak egy szőke kísérővel volt látható, aki vezette őt.


Zayn Malik március 20-án a londoni reptéren

Perrie Edwards március 20-án, hajnali 5 óra magasságában

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek