Starity

Jamesnek hívják Blake Livelyék kislányát

2015. március 20. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maga Ryan Reynolds tett pontot a csöppség neve körül forgó pletykák végére.

hirdetés
Jamesnek hívják Blake Livelyék kislányát
Fotó: Patrick Demarchelier/Lucky

Tavaly októberben erősítette meg Blake Lively, hogy első gyermekével várandós, aki idén január elsején világra is jött. Ryan Reynolds és a színésznő szeme fényéről sok-sok pletyka kelt szárnyra, ugyanis a szülők nem voltak hajlandók olyan részleteket elárulni, mint például a neve vagy a neme. Így hát olyan hírek lepték el az internetet, melyek szerint a csöppség kislány lett és a Violet nevet kapta, de kiderült, hogy utóbbi egyáltalán nem igaz.

Ezt követően a hírportálok azt közölték le, hogy a kislányt Jamesnek keresztelték el Blake-ék, akik viszont továbbra sem erősítették meg a híreszteléseket – egészen eddig a hétig. Ryant ugyanis a Today Show-ban látták vendégül, ahol végre lerántotta a leplet a titokról, mely a fél világot lázban tartotta.

hirdetés

Butternut Summersquashnak hívják. Nem, igazából már fent van valahol. Valaki már kitalálta. James lett. Mindenki tudja már és ezt mondtam is mindenkinek, aki hajlandó volt meghallgatni – mondta viccelődve a 38 éves büszke apuka.

Mielőtt még kikerült volna, nem akartam az a csávó lenni, aki először kikiabálja a médiának, mert hát jól tudjuk, a kislányok tinilányok lesznek és a fiatalok néha átkutatják az archívumokat és neked esnek, hogy »Miért kellett ezt csinálnod?« – fűzte hozzá még Ryan, aki már a múlt héten is hangot adott ezen elméletének, de akkor azt is hozzátette, hogy egyszer még perzselő, lelki fájdalommal fog megfizetni ezért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek