Starity

Jamesnek hívják Blake Livelyék kislányát

2015. március 20. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maga Ryan Reynolds tett pontot a csöppség neve körül forgó pletykák végére.

hirdetés
Jamesnek hívják Blake Livelyék kislányát
Fotó: Patrick Demarchelier/Lucky

Tavaly októberben erősítette meg Blake Lively, hogy első gyermekével várandós, aki idén január elsején világra is jött. Ryan Reynolds és a színésznő szeme fényéről sok-sok pletyka kelt szárnyra, ugyanis a szülők nem voltak hajlandók olyan részleteket elárulni, mint például a neve vagy a neme. Így hát olyan hírek lepték el az internetet, melyek szerint a csöppség kislány lett és a Violet nevet kapta, de kiderült, hogy utóbbi egyáltalán nem igaz.

Ezt követően a hírportálok azt közölték le, hogy a kislányt Jamesnek keresztelték el Blake-ék, akik viszont továbbra sem erősítették meg a híreszteléseket – egészen eddig a hétig. Ryant ugyanis a Today Show-ban látták vendégül, ahol végre lerántotta a leplet a titokról, mely a fél világot lázban tartotta.

Butternut Summersquashnak hívják. Nem, igazából már fent van valahol. Valaki már kitalálta. James lett. Mindenki tudja már és ezt mondtam is mindenkinek, aki hajlandó volt meghallgatni – mondta viccelődve a 38 éves büszke apuka.

Mielőtt még kikerült volna, nem akartam az a csávó lenni, aki először kikiabálja a médiának, mert hát jól tudjuk, a kislányok tinilányok lesznek és a fiatalok néha átkutatják az archívumokat és neked esnek, hogy »Miért kellett ezt csinálnod?« – fűzte hozzá még Ryan, aki már a múlt héten is hangot adott ezen elméletének, de akkor azt is hozzátette, hogy egyszer még perzselő, lelki fájdalommal fog megfizetni ezért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek