Starity

David Walliams munkába menekül válása elől

2015. március 30. 10:10   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lara Stone férje még mindig érzékeny napjait éli amiatt, hogy neje beadta a válókeresetet. Hogy könnyebben túl tudjon lendülni az elkövetkezendő időszakon, százszázalékosan a munkára koncentrál.

hirdetés
David Walliams munkába menekül válása elől

A népszerű brit komikus, David Walliams és felesége, Lara Stone házassága nemrég válságba került, melyről mi is beszámoltunk. Azóta újabb fejleményként említhetjük meg az ügyben, hogy a páros hivatalosan is úgy döntött, hogy elválik, sőt, már be is adták az ehhez szükséges papírokat. A hírek szerint áprilisban kerül majd sor a jogi procedúrára, amikor is a sztárpár ténylegesen búcsút int egymásnak és külön utakon folytatják tovább magánéletüket.

Hogy David valamivel enyhítse sajgó szívének kínjait, úgy döntött, hogy a lehető leghasznosabb dologgal fogja tölteni az elkövetkezendő hónapokat: a munkába menekül. A 43 éves színész már tárgyalt a BBC-vel és úgy tűnik, a csatorna már nagyon várja a legújabb közös projekteket, melyekről azt lehet tudni, hogy két karácsonyhoz is közük is lesz majd. Mivel minden évben megfilmesítik Walliams egy-egy ifjúsági könyvét – amit adásba is adnak az ünnepek alatt – ez a hagyomány most sem szakad meg: 2015 karácsonyán tervezik bemutatni a Milliárdos fiú, míg a következő esztendőben a Szörnyű nagynéni filmes adaptációját, amelyek a korábbiakhoz hasonlóan nagyon izgalmas feladatnak ígérkeznek.

Nagyszerű a könyveimet viszontlátni a képernyőn is, mert úgy érzem magam, mint egy varázsló. Valami, ami a fejedből pattan ki és egyszer valósággá válik... Fizikai dologgá – lelkesedett David.

A komikus természetesen már javaslatokat is tett arra, hogy kiket szeretne látni az általa megálmodott történetek hús-vér karaktereiként. A The Sunnak így nyilatkozott: Volt már néhány fantasztikus ember azokban a történetekben, amiket a televízió korábban leadott. Ilyen volt például Miranda Hart vagy éppen Robbie Williams, akik mindketten nagyobb szerepet alakítottak a Gengszter nagyiban. Nagyszerű dolog minél többé és teljesebbé tenni ezeket a filmeket, s ha jól alakulnak a dolgok, akkor több ember is benne lesz a projektekben, akiket szeretnék elcsábítani. Azt még ugyan nem tudom, hogy ki lesz majd a milliárdos fiú, de majd kialakul. Biztos vagyok benne, hogy nemsokára felbukkan valahol.

Eközben a Britan's Got Talent zsűritagja azt is elárulta, hogy személyes könyvet írt Simon Cowell kisfiának, Ericnek is, aki a múlt hónapban ünnepelte első születésnapját. Írtam egy különleges könyvet Eric babának. 500 példányt csináltattam belőle és odaadtam Simonnak, aki így tudott belőle adni a barátainak is ajándékba, hogy ne kelljen pénzt adniuk érte – mesélte Walliams.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek