Starity

Új szerepet kapott Lea Michele

2015. április 01. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Uptonnal fog forgatni az énekes-színésznő, a film rendezője pedig William H. Macy lesz.

hirdetés
Új szerepet kapott Lea Michele
Fotó: Marie Claire

Bár lassan már két hete annak, hogy a tengerentúlon leadták a Glee legutolsó epizódját, Lea Michele-nek nem lesz ideje unatkozni. Nemrégiben ugyanis elkezdte forgatni Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Nick Jonas, Oliver Hudson, Keke Palmer, Abigail Breslin, Skyler Samuels és Ariana Grande társaságában Ryan Murphy ősszel startoló horrorvígjáték-sorozatát, a Scream Queenst. Emellett hozzálátott második könyvének megírásához és második albuma is tervbe van véve, most pedig egy új filmet is felírhat a listájára.

Nemrégiben ugyanis bejelentésre került, hogy Lea és Kate Upton is leszerződött a The Layover címet viselő vígjátékra, melyet az a William H. Macy fog rendezni, akit többek között a Shameless, a Rudderless, a Marmaduke és a Vészhelyzet című produkciókból is ismerhetünk, a forgatókönyvet pedig David Hornsby és Lance Krall írják.

Abban a percben, amikor találkoztam Leával és Kate-tel, kezdett összeállni a kép. Mindketten nagyon egyedülálló, ambiciózus és nagyon vicces nők. Ez nagyon jó móka lesz – árulta el hivatalos közleményében William, aki egyébként szinten fel fog tűnni a filmben.

Kate és Lea két legjobb barátnőt fognak játszani, akik úgy döntenek, hogy problémáik elkerülése végett vakációzni mennek, ám repülőútjukat elnapolják egy hurrikán miatt. Ha pedig ez még nem lenne elég, mindketten ugyanabba a srácba zúgnak bele és természetesen versengeni kezdenek érte.

A hír bejelentését követő napon pedig a 28 éves színész-énekesnő is örömmel számolt be az új projektről a Twitteren: Annyira izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok a csodálatos William H. Macyvel és a bámulatos Kate Uptonnal az új filmünkön, a The Layoverön idén tavasszal!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek