Starity

Kislánya lesz Nádai Anikónak

2015. április 03. 13:01   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja augusztusra várja első gyermekét, aki kislány lesz. Anikó már az ötödik hónapban jár, pocakja pedig már nagyon szépen gömbölyödik.

hirdetés
Kislánya lesz Nádai Anikónak
Fotó: Facebook/Nádai Anikó

Még februárban jelentette be Nádai Anikó, hogy párjával, Kovács Dániellel első közös gyermeküket várják. A várandóssága miatt kénytelen volt otthagyni az Éjjel-nappal Budapestet, hiszen karakterébe sem illik bele az anyukaszerep, és ő maga sem szerette volna vállalni a forgatással járó stresszhelyzeteket, úgyhogy nyugalmasabb munkára váltott.

Nagyon szerettem a sorozatot, de eljött az az idő, amikor búcsút kellett mondanom. Sajnálom, hogy ez a korszak lezárult az életemben, bár a karakterem szerint Anikó bármikor visszatérhetne, ha úgy gondoljuk – árulta el Anikó a Blikknek.

Azonban nem maradt sokáig munka nélkül, ugyanis az RTL Klub hamarosan induló tehetségkutatójában, a Got Talentben kapott állást. Ezzel egy időben az is kiderült, hogy első gyermeke kislány lesz, akinek már nevet is választottak.

Egyelőre nem merem százszázalékosan mondani, hiszen az orvos is csak nyolcvan százalékra mondta, de úgy tűnik, hogy a kisbabánk kislány lesz. Nagyon örültünk, amikor megtudtuk, ráadásul még a nevét illetően is sikerült megegyeznünk, ami nagy szó. Korábban ugyanis elég nehezen találtunk olyan fiú- vagy lánynevet, ami mindkettőnknek tetszik. A Léna volt az egyetlen, amiben egyezett a véleményünk, úgyhogy a kislányunk ezt a nevet viseli majd – mesélte a boldog anyuka.


Fotó: Instagram/Nádai Anikó

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek