Starity

Blake Lively megcáfolta lánya keresztanyukáiról szóló pletykákat

2015. április 13. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively a napokban elárulta, hogy egy családtagja lett kislánya, James keresztanyukája, nem pedig a Négyen egy gatyában színésznői.

hirdetés
Blake Lively megcáfolta lánya keresztanyukáiról szóló pletykákat
Fotó: Guy Aroch/Gucci

A Gossip Girl Serenája tavaly decemberben adott életet Ryan Reynoldsszal közös első kisbabájának, Jamesnek. A kislány születését követően hosszú heteken át pletyka tárgyát képezte az, hogy végül is kik lettek a kicsi keresztszülei, és végül az a hír terjedt el, miszerint Blake egykori kolléganőit, Amber Tamblynt, Alexis Bledelt és America Ferrarát kérte fel. A büszke anyuka nemrégiben azonban eloszlatta a pletykákat, és elárulta: nővére kapta a megtisztelő szerepet.


A színésznő 43 éves nővére, Robyn Elaine Lively lett James keresztanyukája | Fotó: Jim Spellman/WireImage

Soha nem állítottam, hogy Amber, Alexis és America lennének a keresztanyukái Jamesnek. Ők mind nagyon kedves barátaim, és azt kell, hogy mondjam, a kicsikémnek sok-sok jótündér keresztanyukája van – nyilatkozta az E! News riporterének a 27 éves színésznő, majd így folytatta: A testvérem, Robyn az egyetlen, aki a gondját viselhetné a lányomnak, ha bármi történne velünk. És igen, ő a keresztanyukája Jamesnek – vallotta a színésznő, akinek nem volt könnyű dolga a választást illetően, ugyanis neki négy, férjének, Ryannek pedig további három testvére van, akik közül választhattak, nem is beszélve a barátaikról, akik boldogan vállalták volna a keresztszülősdit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek