Starity

Hivatalosan is elbúcsúzott Nina Dobrev és Michael Trevino

2015. április 17. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban végleg búcsút intett a két színész a sorozatnak, mely meghozta számukra az áttörő sikert.

hirdetés
Hivatalosan is elbúcsúzott Nina Dobrev és Michael Trevino
Fotó: Justin Stephens/The CW

Bár a hét elején már írtunk arról, hogy leforgatta utolsó jelenetét Nina Dobrev, kiderült, hogy akkor még korántsem ért véget a történet. Ugyanis csak Matt Davisszel dolgozott utoljára együtt a sorozatban, így akkor még néhány napja hátravolt a könnyes és egyáltalán nem könnyű búcsúig.

Nina egész héten osztott meg képeket a forgatásról, tegnap, április 16-án azonban tényleg elérkezett az utolsó munkanapjuk Michael Trevinóval, így méltóképpen el is köszöntek tőlük a kollégáik. A búcsúról természetesen temérdek fotó és videó is felkerült a közösségi oldalakra, melyekről tökéletesen visszaköszön az a keserédes érzés, amit korábban Kat Graham is leírt egy interjú során.

Épp most forgattuk le az utolsó Stefan és Elena-jelenetet a csodálatos Paul Wesley-vel. #Stelena #TVDFamily – fűzte hozzá egy kedden feltöltött képhez Nina.

Fotó: Facebook/Nina Dobrev

Szintén április 14-én dolgozott utoljára együtt a bolgár színésznő sorozatbeli legjobb barátnőivel, a Caroline Forbesot alakító Candice Accolával és a Bonnie Bennettet életre keltő Kat Grahammel, akikkel a való életben is közeli kapcsolatot ápolnak.

Oké. Hivatalosan is egy roncs vagyok. Nem titkolom tovább. A mai nap tele volt búcsúkkal... Még mindig hátravan két napon, mielőtt végzek a TVD-vel. De hivatalosan is vége Caroline, Elena és Bonnie számára. Vége a forgatásnak ezzel a két gyönyörű, vicces, aranyos, pimasz, hihetetlenül tehetséges és imádnivaló hölgyeménnyel... Szívvel-lélekkel imádlak titeket, örökkön-örökké...

Fotó: Facebook/Nina Dobrev

Úgy érzem magam, mint egy gömbhal, annyira felpuffadt és feldagadt az arcom az egész napos sírástól. Könnyek az örömtől és a szomorúságtól. Keserédes. Annyira sok emlék. Milyen szép utazás... – írt egy újabb képhez, melyen a három lány látható.

Fotó: Facebook/Nina Dobrev

Az utolsó napokról azonban nem kevés bohóckodós fotó is napvilágot látott, melyek a rajongók legnagyobb örömére szintén felkerültek a közösségi portálokra Nina, Michael, Julie Plec, Kat és Matt Davis által. A rajongóknak viszont szemet szúrt, hogy egyetlen közös fotó sem látott napvilágot az egykori álompárról, Nináról és Ianről, ami szomorúsággal töltötte le a legtöbbjüket.

Fotók: Facebook/Nina Dobrev

Fotók: Instagram/Annie Wersching

A két színészt mindezek mellett egy-egy személyre szóló tortával is meglepték a kollégák, akik az elmúlt évek során már családtagokká avanzsálódtak. Nina négyemeletes tortáján mind a négy karaktere helyet kapott: Elena, Katherine, Tatia és Amara is. Michael pedig egy farkas alakú süteményt kapott, ami ijesztően élethűre sikeredett.

Fotók: Julie Plec

Fotó: Instagram/Matt Davis

Fotó: Twitter/Julie Plec

Fotó: Instagram/Annie Wersching

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek