Starity

Leforgatta utolsó jelenetét Nina Dobrev

2015. április 13. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Matt Davisszel dolgozott utoljára együtt mindenki Elena Gilbertje, aki szombaton hivatalosan is végzett a Vámpírnaplókkal.

hirdetés
Leforgatta utolsó jelenetét Nina Dobrev
Fotó: The CW

Nagyjából egy héttel ezelőtt röppent fel az a pletyka, hogy Nina Dobrev kilép a Vámpírnaplókból, a sorozatból, mely meghozta számára az áttörő sikert. Nem sokkal azt követően pedig, hogy a hírportálok leközölték a még korántsem biztos hírt, érkezett a hivatalos megerősítés is magától a bolgár színésznőtől és szépen sorban a stáb többi tagjától is.

A rajongók természetesen nem fogadták jól távozását, hiszen elképzelhetetlennek tartják a folytatást a főszereplő nélkül, annak ellenére, hogy az utóbbi időben Elena néhányakból ellenszenvet váltott ki. Ennek ellenére Nina döntése megmásíthatatlan, sőt, már utolsó munkanapján is túlvan.

Április 11-én ugyanis megosztott egy fotót a forgatásról, melyen sorozatbeli pótapukájával látható és a következőt fűzte hozzá: Az utolsó jelenetemet forgatom jó barátommal, Matt Davisszel. Hiányozni fog ez a lüke.

Fotó: WhoSay/Nina Dobrev

Nina távozásáról Julie Plec is kiadott egy közleményt, melyben elárulta azt is, hogy Michael Trevino, azaz Tyler Lockwood sem lesz állandó szereplője a hetedik évadnak. Emellett nemrégiben Kat Graham – aki Bonnie Bennettet, Elena egyik legjobb barátnőjét alakítja – is nyilatkozott a VH1 Big Morning Buzz című műsorában a történtekről.

Nagyon keserédes. Egy család vagyunk, és mindig azt akarjuk, hogy örökre együtt maradjunk, de mindenki a saját útját járja és csak annyit tehetsz, hogy minden jót kívánsz nekik és támogatod őket. Tudom, hogy ezt a döntést már nagyon-nagyon régen meghozta. Nagyon izgatott vagyok, hogy lássam, mit hoz számára a jövő – árulta el a két műsorvezetőnek, Nick Lachey-nek és Michelle Buteau-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek