Starity

Nem kap második évadot az Eye Candy

2015. április 19. 11:11   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy évad után elkaszálta az MTV Victoria Justice thillersorozatát az alacsony nézettség miatt.

hirdetés
Nem kap második évadot az Eye Candy
Fotó: MTV

Bár már a pilotepizód is hatalmasat bukott, az MTV levetítette az Eye Candy első évadát, ám az alacsony nézettség miatt a másodikat már nem rendelte be a csatorna.

A széria főszereplője, Victoria Justice a Twitteren jelentette be a szomorú hírt: Azt szerettem volna, ha tőlem tudjátok meg a hírt, srácok. Ma kaptuk meg a hírt a szereplőgárdával, hogy az Eye Candy nem tér vissza a 2. évadra. Gondolom, sokan most dühösek és szomorúak lesznek, de azt mindenképpen tudjátok, hogy imádtam Lindy Sampsont alakítani, és mindig a szívemben őrzöm majd az emlékét.

Justice a továbbiakban megköszönte a szereplőknek, a sorozat futtatójának, Christian Taylornak és a társproducernek, Jason Blumnak a munkáját, valamint a Blumhouse Productionsnek a széria elkészítését. Természetesen a rajongókat sem hagyta ki a felsorolásból a fiatal sztár: És köszönöm a rajongóknak, akiknek köszönhetően azt csinálhattam, amit szeretek. Nagyon hálás vagyok ezért. A show-hoz való hozzáállásotok pedig igazán boldoggá tesz.

A széria R. L. Stine azonos című regénye alapján készült, mely egy hackerről szól, aki húga megmentésén fáradozik, és közben egy sorozatgyilkos nyomára is bukkan. A premierre január 12-én került sor, de a kritikusok már akkor sem jósoltak neki hosszú jövőt. A sorozatban Victorián kívül Casey Jon Derick, Kiersey Clemons, Ryan Cooper és Harvey Guillen is feltűnt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek