Starity

Viaszbabát kap a Smosh

2015. május 06. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap derült ki a nagyszerű hír, hogy a YouTube két legendás komikusa, Anthony és Ian hamarosan viaszfigurát kapnak.

hirdetés
Viaszbabát kap a Smosh

Nemrégiben kiderült, hogy a világhírű Madame Tussauds mostantól a YouTuberekről is készít viaszfigurát, hiszen bejelentették, hogy nemsoká a beauty-blogger Zoella és hamarosan két éve mellette lévő párja, PointlessBlog is megtalálható lesz a kiállításokon.

Most azonban a kezdet kezdete óta YouTube-on tevékenykedő világhírű duó, a Smosh került terítékre, akik nem mellesleg egy több mint 20 millió feliratkozóval büszkélkedő csatorna boldog tulajdonosai. A San Franciscó-i Madame Tussauds tegnap hozta nyilvánosságra a hírt, miszerint már felvették a kapcsolatot Anthony Padillával, illetve Ian Hecoxszal, és már meg is kezdték az előkészületeket. A bábuk előreláthatólag 2015 júliusában lesznek kiállítva.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a komikuszsenik lesznek az első YouTuberek, akik debütálni fognak a Madame Tussauds-ban világszerte. A továbbiakban szeretnénk több ilyen internetsztárt kiállítani – nyilatkozta Kieran Lancini, a Media Relations for Madame Tussauds globális vezetője. Hozzátette még azt is, hogy nagyon meg akarja majd válogatni, hogy mely YouTuberek kapjanak majd viaszfigurát a jövőben, viszont saját bevallása szerint az már biztos, hogy az érdeklődőknek egy nagyon lebilincselő élményben lesz részük.

A Smosh tagjai természetesen alig jutottak szóhoz, amikor felkeresték őket, és nagyon nagy megtiszteltetésnek veszik, hogy egy ilyen világhírű szervezet akar róluk mintázott viaszbábukat kiállítani. Hozzáfűzték még azt is, hogy már alig várják, hogy láthassák a végeredményt. A YouTuberek még egy képet is megosztottak a rajongóikkal a hivatalos Facebook-oldalukon.

A Smosh körül egyébként mostanság nagyon felgyorsultak az események, hiszen azon felül, hogy csupán pár hónapja érték el a 20 millió feliratkozót, új tagok csatlakoztak a stábjukhoz, május 12-én pedig még saját websorozatot is fognak publikálni, ami majd Every [Blank] Ever címen fog futni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek