Starity

Viaszszobor készül Zoelláról és PointlessBlogról

2015. április 14. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A londoni Madame Tussaudsban lesz megtalálható rövidesen a két brit YouTuber viaszmása.

hirdetés
Viaszszobor készül Zoelláról és PointlessBlogról

Kétség sem fér hozzá, hogy Zoe Sugg és Alfie Deyes egyre nagyobb sikernek örvendenek, gyorsan gyarapodó rajongótáboruknak hála pedig egyre több területen kipróbálhatják magukat. Zoella a kezdetekben csak blogolással foglalkozott, majd a YouTube-on is szerencsét próbált, amelynek hála megismerkedett a PointlessBlog néven is közismert sráccal.

A kezdeti barátság nem sokkal később szerelemmé alakult és a két fiatal már 2013 óta egy párt alkot, tavaly októberben pedig össze is költöztek. Karrierjükre visszatérve viszont megemlítésre méltó az, hogy 2014-ben mindketten kiadtak egy könyvet (Girl Online, valamint Pointless Book címen), mi több, Alfie nemrégiben megjelentette a Pointless Book 2-t is, Zoe regényének második része pedig idén novemberben kerül a boltok polcaira.

Vasárnap a 25 éves beauty-vlogger és -blogger a Twitteren csigázta fel rajongóit, hogy hamarosan nagyon izgalmas hírrel szolgál majd, de mielőtt még követőik elkezdték volna találgatni, hogy vajon eljegyzés történt-e, esetleg szülői örömök elé néznek, Zoe tisztázta a dolgokat.

Valami nagyon izgalmas dolog történik holnap. Holnap vagy holnapután megtudhatjátok! Ez valami olyasmi, amit még azelőtt sohasem csináltam és a valaha volt 5 legkirályabb dolog között szerepel! U.i. nem jegyeztek el és terhes sem vagyok, haha – csiripelte izgatottan a mikroblogon.

A mai napon pedig, alig két órával ezelőtt ugyancsak Twitter-profilján keresztül bejelentette, hogy az a bizonyos nagy dolog nem más, minthogy róla és Alfie-ról viaszszobrot készítenek, amit a Londonban megtalálható Madame Tussauds panoptikumban állítanak ki még remélhetőleg az idei év során.

Szóval @PointlessBloggal felkértek minket, hogy viaszfigurát csináljanak rólunk a Madame Tussaudsban. Hihetetlenül izgatott vagyok. Annyira király lehetőség! Emellett természetesen Alfie is megosztotta követőivel az örömhírt, valamint vlogot is töltöttek fel a YouTube-ra a nagy napról.

Egy négy óra hosszú megbeszélésen vettek részt tegnap mindketten, mely során beleegyeztek abba is, hogy néhány saját ruhájukat is odaadják, hogy viaszmásaik még élethűbbek legyenek. Továbbá méreteiket is levették, és minden apró részletet feljegyeztek a készítők.

A szobrok a tervek szerint olyan részen kapnak helyet, mely a páros brightoni otthonának egyik szobájáról lesz mintázva és egy ágyon fognak heverészni, miközben laptopjukon szerkesztik vagy éppen töltik fel videóikat a YouTube-ra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek