Starity

Június végén kerül bemutatásra a Tengerparti tinimozi 2.

2015. május 10. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nem sokat kell aludni a Tengerparti tinimozi folytatásának bemutatójáig. A Disney Csatorna hivatalos közleményben adta hírül, hogy június 26-ára tették a bemutatót.

hirdetés
Június végén kerül bemutatásra a Tengerparti tinimozi 2.
Fotó: Disney Channel

A Disney Csatorna egyik legizgalmasabb programcsomagját állította össze az idei nyárra. A hivatalos közlemény szerint már rögtön a nyári szünet elején, június 26-án érkezik a Tengerparti tinimozi 2., amelynek már az első része is hatalmas siker volt. A Maia Mitchell, Ross Lynch, Grace Phipps és Garrett Clayton főszereplésével készült film az egyik legjobban várt műsornak számít, így nem csoda, hogy a néhány hete közzétett előzetesek és plakátok óriási érdeklődést váltottak ki.

A filmnek természetesen zenei anyaga is készült, amely június 23-ától lesz elérhető. Az albumon többek között Ross Lynch bandájának, az R5-nak egy dala, valamint a Riley a nagyvilágban című sorozatban megismert Sabrina Carpenter is hallható lesz. Továbbá a filmpremierrel egy napon egy különleges DVD-t is kiadnak majd, amin egy eddig nem látott táncpróbát lehet majd megtekinteni.

A film után azonnal egy új sorozat fog debütálni, a Best Friends Whenever, Landry Bender és Lauren Taylor főszereplésével, amely két lányról szól, akik egy rosszul sikerült tudományos kísérletet követően oda-vissza utaznak az időben, gyakran olyankor is, amikor nem éppen szeretnének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek