Starity

Michael Schumacher állapota javulóban van!

2015. május 11. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas csend uán most végre újabb hírek érkeztek a síbalesetet szenvedett világbajnokról, miszerint állapota bizakodásra ad okot.

hirdetés
Michael Schumacher állapota javulóban van!

A család menedzsere és sajtószóvivője, Sabine Kehm is ott volt a hétvégi Forma–1-es Spanyol Nagydíjon, ahol a Sky Italia televízió szóra bírta és végre beszélt Michael Schumacher állapotával kapcsolatban.

Vannak kisebb, biztató jelei a javulásnak. Türelmesnek kell lennünk, és továbbra is bíznunk abban, hogy Michael felébred. Hiszünk az orvosi csapatunkban, és együtt folytatjuk a küzdelmet. Próbálunk pozitív energiát sugározni Michael felé. Bízunk benne, hogy ezzel segíteni tudunk Michaelnek, s élete legnagyobb győzelmét aratja majd

idézi a Blikk Sabine Kehm szavait.

Corinna már nem bízik a felépülésében?

A hírek ellenére Schumacher felesége egy ideje elkezdte felszámolni a családi vagyonokat, a Bunte című német napilap ugyanis megszellőztette, hogy Corinna már túladott a 25 milliót érő magánrepülőgépükön és a norvégiai üdülőjükön, most pedig a meribeli nyaralójuk eladására készül. Az újság szerint az asszony pesszimista lett, és úgy gondolja, már soha többet nem fognak ezeken a helyeken együtt vakációzni. Ennél viszont valószínűbb, hogy Schumacher rehabilitációjának irdatlan költségeit fedezik az ingatlanok eladásából, mivel az otthoni ápolás költsége hetente 40 millió forint körüli összegre rúg.

A hétszeres német pilóta még 2013 végén szenvedett balesetet a francia Alpokban, hónapokig kómában hevert, majd hazaszállították svájci otthonába, ahol jelenleg családi környezetben folyik az ápolása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek