Starity

A One Direction-rajongók ismét kampányolnak

2015. május 14. 20:08   |   Szerző: twilightgirl0910

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A directonerek felett tényleg nincs kontroll. Ha ők egyszer a fejükbe veszik, hogy a No Control című One Direction-számból kislemez lesz, akkor az nagy valószínűséggel úgy is lesz.

hirdetés
A One Direction-rajongók ismét kampányolnak

Épp, hogy csak leülepedtek a pletykák Zayn Malik, Naughty Boy és Louis Tomlinsok szócsatája körül, a fiúk lelkes rajongóserege máris hallatni kíván magáról. Legújabb kampányukban ugyanis azt tűzték ki célul, hogy a srácok negyedik albumán megjelent No Control című számból márpedig kislemezt csinálnak.

A directionerek sosem titkolták, hogy szívük csücske ez a dal, és miután a szám nem kapott helyet a Where We Are turné dallistáján, valamint a legutolsó kislemez 2014 novemberében jelent meg, türelmetlenkedni kezdtek. Mivel a Four címre keresztelt albumról idáig csak a Steal My Girl és a Night Changes látott napvilágot, idejét látták annak, hogy megjelenjen egy újabb kislemez is, ami történetesen nem más, mint a No Control.

Mielőtt a csapat egyik oszlopos tagja, Zayn Malik végleg búcsút intett volna a bandának, felröppentek a pletykák, hogy a srácok következő száma, amely klipet is kap, a Where Do Broken Hearts Go lesz. Ez azonban a fiú távozása után sohasem valósult meg, ezért természetesen a rajongók kezükbe vették az ügyet.

A petíciót egy Anna nevű Tumblr-felhasználó indította el, aki arra buzdította társait, hogy csatlakozzanak az általa elindított DIY (csináld magad) projekthez. A lány felvetette, hogy mivel a szám valószínűleg nem jelenne meg normális körülmények között, így a rajongók feladata, hogy kijelöljenek neki egy megjelenési dátumot és promótálják a médiában.

Ez látszólag sikerült is a lelkes fanbázisnak, ugyanis a szám pillanatokon belül az első helyre ugrott a Billboard Trending 140 listáján, így már Louis sem hagyhatta szó nélkül a dolgot: Ez annyira hihetetlen! Itt egy újabb példája annak, hogy mennyire jók is vagytok hozzánk!

Továbbá a rajongók elérték azt is, hogy számos rádióállomáson – köztük például ma a BBC rádió reggeli műsorában – élőben is közvetítsék a dalt, ami ezúttal egy egészen új célközönséget nyerhet magának. Mindezek mellett, a #WeWantNoControlAsASingle immáron második napja világtrend a Twitteren.

A directionerek kimondottan szívügyüknek érezték ezt a projektet. Nem titok ugyanis, hogy a számot részben Louis Tomlinson írta, valamint a dal refrénjét is ő énekli. Miután legújabb twitteres csatájukban Naughty Boy Louis fejéhez vágta, hogy a srác az utóbbi 5 évben csakis az auto tune-nak köszönhette a sikereit, a rajongók rögtön feladatuknak érezték, hogy bebizonyítsák ennek ellentétét.

És bár a kampány sikere megtörni látszik bizonyos jogi kérdések miatt, a rajongók már így is sikeresnek könyvelik el ezt a globális összefogást, ugyanis fő céljuk beteljesült: megismertették a számot a nagyközönséggel és rámutattak, hogy teljes mellszélességgel ikonjuk mellett állnak. Az pedig már csak a fiúkon múlik, hogy vajon engednek-e a directionerek akaratának, és a következő kislemezük tényleg a No Control lesz-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek