Starity

Új zenekar élén tér vissza Adam Gontier

2015. május 16. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas port kavart 2013 elején, amikor Adam Gontier úgy döntött, búcsút mond zenekarának, a Three Days Grace-nek. Az énekes azonban végre visszatért egy új csapat, a Saint Asonia élén!

hirdetés
Új zenekar élén tér vissza Adam Gontier

Igencsak megdöbbentek a Three Days Grace-rajongók, amikor a csapat bejelentette 2013-ban, hogy Adam Gontier frontember távozik a formáció éléről, akinek helyét nem sokkal később Brad Walst gitáros öccse, a My Darkest Days frontembere, Matt Walst vette át.

Az azóta eltelt két évben Adam korántsem lógatta az orrát, és nem is unatkozott, hiszen végre kicsivel több időt fordíthatott a családjára és barátaira, mi több, feltette a nagy kérdést kedvesének, Jeanie-nek, akit március elején vett feleségül.


A nagy nap (Fotó: Facebook/Adam Gontier)

Azonban továbbra sem tett le énekesi karrierjéről, így nemrégiben megalapította a Saint Asonia nevű formációt, melyben a Staind gitárosa, Mike Mushok, a Finger Eleven dobosa, Rich Beddoe és Corey Lowery basszusgitáros kísérik. A zenekar tegnap tette közzé bemutatkozó szerzeményét, mely a Better Place címet viseli, és stílusában a hard rock vonalat képviseli.

A rajongók továbbá egy Papa Roach-csal közös kollaborációban is reménykednek, ugyanis a mai nap folyamán napvilágot látott egy fénykép, melyen Jacoby Shaddix és Adam Gontier pózolnak, ám eddig nem került megerősítésre, hogy dolgoznak-e valamilyen közös projekten.


Adam Gontier és Jacoby Shaddix (Fotó: Instagram/Jacoby Shaddix)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek