Starity

Taylor Swift dalai mentették meg a férfi életét

2015. május 17. 16:04   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift-dalok adtak erőt a fiatal Ronnie Browernek a fogyáshoz – ez mentette meg az életét.

hirdetés
Taylor Swift dalai mentették meg a férfi életét

Ronnie Brower két éve még 306 kilót nyomott, gyakorlatilag megmozdulni sem bírt, nem tudta elhagyni otthonát. Az orvosa figyelmeztette, hogy ezzel az életmóddal már csak pár éve lehet hátra, sőt, lehet, hogy meg sem éli a 35 éves kort. Ez felébresztette az akkor 28 éves férfit, de magától talán nem sikerült volna leküzdenie a problémát, így egyetlen dologra támaszkodott az egész folyamat során.

Elárulta, hogy a nehéz és sötét pillanataiban gyakran hallgatja Taylor Swift dalait, ezek nyújtanak neki némi vigaszt és boldogságot – nyilatkozta Ronnie barátja, Joe Bufano.

Bufano még Facebook-oldalt is létrehozott a fogyni akaró srácnak és változatos módszerekkel próbálja tovább ösztönözni tervének megvalósításában. Például amikor elérte a 181 kilót, elmehetett úszni a hegyi tóhoz, ami nagy álma volt, korábban viszont semmi esélye nem volt rá.

Ráadásul Joe ígéretet tett, hogy amint Ronnie eléri az ezt követően kitűzött célt, jegyet vált neki Taylor Swift 1989 néven futó turnéjának egyik koncertjére, és mivel sikeresen teljesítette azt, június 3-án Brewer is jelen lesz az énekesnő clevelandi fellépésén.

Nagy kíváncsiság övezi, hogy milyen reakciót vált majd ki az énekesnőből, amikor megtudja, akaratlanul is mennyit segített ennek a férfinak, és hogy gyakorlatilag az életét mentette meg csupán azzal, amit minden nap csinál: azzal, hogy zenél.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek