Starity

Itt a Jem and the Holograms előzetese

2015. május 18. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég megjelent az első trailer az ősszel érkező zenés filmhez, melyben Aubrey Peeples, Ryan Guzman, Hayley Kiyoko és Stefanie Scott is szerepet kapott.

hirdetés
Itt a Jem and the Holograms előzetese
Fotó: Justina Mintz/Universal

Több mint egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Jon M. Chu rendezésében feldolgozásra kerül az 1985 és 1988 között futott nagy sikerű rajzfilmsorozat, a Jem and the Holograms. A főszereplőt, Jemet az újonc Aubrey Peeples alakítja, testvéreit és bandatársait pedig Stefanie Scott, Aurora Perrineau és Hayley Kiyoko játsszák.

Az alapsztori egy kicsit hasonlít a Hannah Montanára, hiszen a visszahúzódó Jerrica Benton titkos életet él egy együttes, a The Holograms frontasszonyaként. Ryan Landels azonban átírta az adaptáció forgatókönyvét, így a történet középpontjában álló Jem egy árva lány, akit húgával együtt nagynénjük nevel. A nagynéninek viszont emellett van két másik nevelt lánya is, akik történetesen mindannyian tehetséges zenészek. Így, miután az egyik lánynak hála, Jemből internetes szenzáció válik, Los Angelesbe költöznek és bandát alapítanak, és hatalmas hírnévre tesznek szert.

Aubrey, Stefanie, Aurora és Hayley mellett feltűnik még a vásznakon többek között Juliette Lewis, Molly Ringwald, Ryan Guzman és Nicholas Braun is. Az amerikai premierre október 23-án kerül sor, ám arról egyelőre nincs hír, hogy hazánkban mikor vetítik a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek