Starity

Macskájával rója az utakat Nina Dobrev

2015. május 20. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerikában utazgat a színésznő néhány barátjával és macskájával karöltve.

hirdetés
Macskájával rója az utakat Nina Dobrev

Ahogy azt a Self magazinnak adott interjújában is elárulta, nemrég útnak indult Nina Dobrev négy barátjával Atlantából, hogy pihenésképpen átszeljék Amerikát. A kirándulást nem tervezték meg előre, így szobákat sem foglaltak, hanem hagyják, hogy útközben alakuljanak a dolgok.

Egy dolog azonban biztos, méghozzá az úticél, ami nem más, mint Los Angeles, ugyanis ide költözik a bolgár színésznő a Vámpírnaplókból való kilépését követően. Közben viszont megállnak New Orleansban, Houstonban, Austinban, Santa Fében, Sedonában, a Grand Canyonnál és Las Vegasban is.

Időközben viszont Conan O'Briennél is tett egy kitérőt, ugyanis hivatalos volt műsorába, ahol ismét elkápráztatta a közönséget, mivel megmutatta, hogyan is kell tökéletes spárgát csinálni magassarkúban és csinos ruhában.

Amikor a Self riporterének mesélt az utazásról, még hat emberről és három autóról beszélt, időközben viszont úgy tűnik, valami közbejött, hiszen csak öten indultak el és két kocsival. De a hiányzó személy helyett van egy különleges útitársuk, aki nem más, mint Nina macskája, Lynx.

A cicusnak saját helye van a kocsiban és mivel gazdija nem szeretné, ha elkajlódna, egy pórázzal indulhatnak csak útnak. De hám ide vagy oda, abban mind egyet érthetünk, hogy iszonyú jó dolga van Lynxnek, hiszen megvetette mancsát a Grand Canyonnál és az sem mellékes, hogy mindezt egy remek csapat társaságában tehette meg.

Fotók: Facebook/Nina Dobrev

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek