Starity

Két új dalt jelentetett meg Adam Lambert

2015. május 22. 08:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves sztár két új dalt adott ki a június 12-én megjelenő harmadik nagylemezéről, a The Original High-ról. Az Evil In The Night és az Another Lonely Night mind a rossz, mérgező kapcsolatokról szól.

hirdetés
Két új dalt jelentetett meg Adam Lambert
Fotó: David Roemer

Alig pár napja annak, hogy Lambert meglepetésszerűen közzétette az Underground című szerzeményét, ami az album egyik jelentősebb balladájának számít. Az énekes május 12-én újabb dalokkal lepte meg a lemezt előrendelőket, és automatikusan elindult az Evil In The Night és az Another Lonely Night letöltése.

Az Evil In The Night és az Another Lonely Night újabb rossz kapcsolatokról szól, mindkettő a maga formájában. A fülbemászó dallam az eddigi összes kiadott dalban felfedezhető, és ez a slágergyáros producernek, Max Martinnak köszönhető, aki az egész albumon rajta hagyta a kezének jegyét.

A Ghost Town, a lemez vezető kislemeze, április 21-én jelent meg, míg a The Original High június 12-én érkezik globálisan.


Evil In The Night


Another Lonely Night

  1. Ghost Town
  2. The Original High
  3. Another Lonely Night
  4. Underground
  5. There I Said It
  6. Rumors (ft. Tove Lo)
  7. Evil in the Night
  8. Lucy (ft. Brian May)
  9. Things I Didn't Say
  10. The Light
  11. Heavy Fire
  12. After Hours
  13. Shame
  14. These Boys

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek