Starity

Klippremier: Karai Anna feat. Kovács Áron – Szuperhős

2015. május 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány perce került feltöltésre Anna és Áron közös dalának kisfilmje.

hirdetés
Klippremier: Karai Anna feat. Kovács Áron – Szuperhős
Fotó: Katona Tamás

Február közepén mutatta be Karai Anna Kovács Áronnal közös szerzeményét, mely a Szuperhős címet kapta. Nemrégiben pedig el is készült a dalhoz a kisfilm, mely a Szerencsejáték Zrt.-nek köszönhetően az Áron vezette Szerencse Szombat című műsor keretein belül került rögzítésre május 16-án.

Érdekesség, hogy a produkcióban először mutatkozik be Anna új gitárosa, Tóth „Szunya” Krisztián, aki az önálló karrierjére koncentráló Kiss Pétert váltotta. Szunyával már két koncert lezajlott, mindenki részéről hatalmas az elégedettség. Úgy érzem, hogy Szunya egy hiányzó láncszem volt a zenekarból, már ezen az első két koncerten éreztem, hogy vele kiegészülve nagyon nagy energiát sugároz a produkció – nyilatkozta a zenekar dobosa, Tarcsai Ádám.

Aki szeretné élőben is hallani a legújabb Karai Anna-nótát, az leghamarabb május 31-én meg is teheti, ugyanis az énekesnő Székesfehérváron áll színpadra zenekarával az Ezer Lámpás Éjszakáján, mely jótékonysági rendezvény az eltűnt gyerekekért kerül megszervezésre. Annáék azonban a hamarosan kezdődő nyári fesztiválszezonban is megtekinthetőek lesznek – részletek itt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek