Starity

Adam Lambert új tetoválást varratott

2015. május 29. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert új tetoválást varratott, ráadásul nem is egyet, hanem rögtön kettőt, egy londoni művésznél.

hirdetés
Adam Lambert új tetoválást varratott

Lambert híres szép tetoválásairól, amelyek mind fontos fordulópontot jelentenek számára az életében. Az énekes megérkezett Európába, hogy promótálja legújabb nagylemezét, a The Original High-t, ami június 15-én jelenik meg világszerte. Az albumot két új tetoválással ünnepelte meg: az egyik közvetlenül egy dalszövegidézet a címadó felvételből, míg a másikkal a bal kezét varratta teljesen tele egy érdekes geometriai alkotással.


Chasing the original high, avagy üldözni az első extázist - olvasható a kulcscsontján található feliraton

Lambert a Sang Bleu szalonban járt, ahol már többször is varratott (például a félholdat a bal kezén és ugyanide egy asztrológiai művet). Adam a két kép mellett egy videót is megosztott a folyamatokról, bizonyítva, mennyire izgatott volt a végeredmény miatt, ami meglehetősen mutatósra sikeredett.

Ez az első alkalom, hogy Adam az albumával kapcsolatban varratott a testére, így ez is bizonyítja, mennyire büszke Max Martin produceri munkájának végeredményére. A választott idézetről már Lambert többször nyilatkozott, kifejtve, mit is jelent ez a röpke sor: 33 éves vagyok, és abban a közegben, ahol mozgok, többször látom, hogy az emberek talán nem is veszik észre, de kétségbeesetten próbálják visszahozni az első alkalom felpörgető érzését. Beszélhetünk első csókról, párkapcsolatról, vagy bármiről, amiben először volt részünk, és adrenalint termeltünk vele. Idővel bekerülünk ebbe az őrült mókuskerék-effektusba, és mindenki próbálja visszahozni az első extázist (az »original high«-t), ami annyira addiktíven jó volt.


Lambert eddigi tetoválásai

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek