Starity

Klippremier: Kelly Clarkson – Invincible

2015. május 30. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az amerikai énekesnő legújabb videoklipje, mely az Invincible című számhoz készült.

hirdetés
Klippremier: Kelly Clarkson – Invincible

Még év elején jelentette be Kelly Clarkson, hogy új albummal jelentkezik, mely a Piece By Piece címet viseli. Elsőként a Heartbeat Songot hallhattuk a lemezről, melyet az Invincible követett. A február végén debütált dalhoz a rajongók legnagyobb örömére egy kisfilm is megjelent az énekesnő hivatalos YouTube-csatonáján.

A videó a szerzemény dalszövegéhez méltó lett, hiszen arról szól, hogy győzzük le a félmeinket, és ne futamodjunk meg. Ezt a kisfilmben többek között egy afroamerikai, egy mozgássérült és egy ázsiai lány testesíti meg. A kisfilmben végig láthatunk egy fénylő kockát, mely először csak repedezik, majd szétrobban, ami azt akarja jelképezni, hogy a klipben szereplők legyőzték a félelmeiket és ellenállnak a sztereotípiáknak, ami körülveszi őket.

Kelly továbbra is gőzerővel dolgozik, holott lassan egy hónapja jelent meg duettje Josh Grobannel, de máris Demi Lovatóval tervez közös munkát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek