Starity

Érkezik a Ray Donovan harmadik évada

2015. május 31. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Showtime csatorna díjnyertes krimisorozata, a Ray Donovan harmadik évadának poszterét és trailerét mutatták be a napokban, de az új epizódokra júliusig kell várni.

hirdetés
Érkezik a Ray Donovan harmadik évada

A népszerű televíziós sorozat címszerepében még mindig Liev Schreiber, a kétszeres Golden Globe- és Emmy-jelölt színész látható, aki Los Angeles hírességeinek és szupersztárjainak segít megoldani a felmerülő problémákat és eltakarítani a szennyest.

A harmadik évadban Ray eltávolodik a családjától és azoktól az emberektől, akik a legközelebb állnak hozzá, miközben a munkájára összpontosít és minden vágya az, hogy a maga ura lehessen. Eközben zűrös természetű, börtönviselt apja, Mickey (Jon Voight alakításában, aki Golden Globe-díjat kapott és Emmy-díjra jelölték ezért a szerepéért) szintén azon fáradozik, hogy felépítse a saját birodalmát.

Ebben az évadban olyan vendégszereplőkkel bővül a stáb, mint Ian McShane és Katie Holmes, valamint visszatér Elliott Gould is. A főbb szerepekben látható még Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey és Devon Bagby.

A produceri munkálatokat ezúttal is David Hollander, Mark Gordon és Bryan Zuriff végzi, a sorozat megalkotója és írója pedig Ann Biderman, akinek a tehetségét olyan alkotások dicsérik, mint a Copycat, az NYPD Blue, a Primal Fear és a Southland.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek