Starity

Megjelentek az első hivatalos fotók Charlotte hercegnőről

2015. június 07. 13:01   |   Szerző: B.Bess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hercegnő születése, május másodika óta nem láttunk róla fényképeket, ám tegnap este a palota közzétette a György herceggel közös fényképeket.

hirdetés
Megjelentek az első hivatalos fotók Charlotte hercegnőről
Fotó: Kensington Palace

Ahogy azt mi is hírül adtuk, május másodikán megszületett Vilmos herceg és Katalin második közös gyermeke, aki kislány lett. Pár nappal később az is kiderült, hogy a hercegnő a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta szüleitől.  Azóta viszont a hercegi pár vidéki birtokán, a nyilvánosságtól elvonultan él a család, és békésen nevelik a majdnem kétéves George-ot és húgát, Charlotte-ot.

Tegnap este viszont a palota kiadta az első hivatalos fotókat a testvérpárról, amelyeket Instagram- illetve Twitter-profiljukon tettek közzé. Ez volt a kis hercegnő első hivatalos szereplése.

A hírek szerint a fényképeket nem hivatásos fotós készítette, hanem mint anno György herceg esetében nagypapája, úgy most maga Katalin hercegné. Továbbá az is kiderült, hogy Charlotte hercegnő keresztelője július 5-én lesz megtartva. A pletykák szerint Vilmos öccse, Hanry és Katalin húga, Pippa lesznek a keresztszülők.

Fotó: Kensington Palace
Fotó: Kensington Palace
Fotó: Kensington Palace

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek