Starity

Nyáron érkezik Demi Lovato új dala

2015. június 08. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato gőzerővel dolgozik ötödik stúdióalbumán, amelyről a vezető kislemez még a nyár folyamán hallható lesz.

hirdetés
Nyáron érkezik Demi Lovato új dala

Két év telt el Demi Lovato negyedik albumának megjelenése óta, így bátran kijelenthető, hogy rajongói készen állnak arra, hogy új zenét halljanak tőle. Nos, jó hír a számukra, hogy hamarosan érkeznek az új számok.

Demi az MTV Newsnak egy e-mail formájában adott interjú során elárulta, hogy majdnem minden nap a stúdióban van és nagyon keményen dolgozik az ötödik lemezen. Ehhez az albumhoz olyan zenét készítek, ami helyesnek tűnik számomra. Ezúttal felfedezhettek új hangzásokat és azt csiszolgathatom, amire nagyon büszke vagyok.

Arra összpontosít, hogy a következő erőfeszítéseihez megtalálja a kellő inspirációt. Minden nap inspirál valami, tehát ezek a tapasztalatok biztosan tükröződni fognak majd az új lemezen.

Közreműködéseket még nem hoztak nyilvánosságra, de Lovato továbbra is reménykedik abban, hogy együtt dolgozhat olyan emberekkel, mint Ed Sheeran, Sam Smith, Eminem és nyilvánvalóan Kelly Clarkson, aki korábban szintén hangot adott annak, hogy a jövőben biztosan felvesznek együtt egy dalt. Továbbá barátnője, Iggy Azalea is megtalálható ezen a listán.

hirdetés

Szeretnék Iggyvel dolgozni. Nemcsak azért, mert nagyon jó barátom, hanem azért is, mert hihetetlenül tehetséges – árulta el Demi, aki június 1-jén részt vett Iggy és Nick Young eljegyzésén is.

Az újdonsült lemezkiadó-tulajdonos a saját tehetségéből is megmutathatott egy keveset a szombaton megrendezett DigiFesten New Yorkban, amiről a fellépés előtt az MTV News riporterének elmondta, hogy nagyon szórakoztató lesz, de egyelőre csupán a régebbi lemezeiről hallhatnak dalokat. A koncert közben azonban elhintett egy apró információt: Nagyon izgalmas nyár lesz ez a rajongóim számára, alig várom már, hogy halljátok az új zenémet.

A DigiFest előtti Meet & Greeten

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek