Starity

Közös vállalkozásba fogott Demi Lovato és Nick Jonas

2015. május 26. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és Nick Jonas kapcsolata disney-s korszakuk véget értével sem szakadt meg, szoros barátságukat pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy elindították saját lemezkiadójukat.

hirdetés
Közös vállalkozásba fogott Demi Lovato és Nick Jonas

A 22 éves Demi Lovato és Nick Jonas énekesi karrierjük mellett az üzleti világban is építgetik kapcsolataikat, a mai napon pedig a Billboard lerántotta a leplet egyik ilyen projektjükről. Az Island Records segítségével Lovato, Jonas és menedzserük, Phil McIntyre létrehozta saját művészközpontú lemezkiadóját, amely a Safehouse Records nevet kapta, és szabad kezet biztosít az oda szerződő feltörekvő tehetségeknek.

Hosszú évek óta együtt dolgozom Nickkel és Phillel, és ha zenéről van szó, ugyanazokat a nézeteket valljuk. Hihetetlenül izgalmas, hogy részese lehetek ennek az új vállalatnak, ahol én irányíthatom a karrierem minden mozzanatát. Alig várom, hogy megoszthassam veletek, amin dolgozunk! – nyilatkozta Lovato a társtulajdonosi pozíciójáról, amelyre egy héttel ezelőtt tett egy sejtelmes utalást egyik Instagram-posztjában.

Míg a Jonas Brothers egykori tagja tavaly végleg elhagyta a Hollywood Recordsot és az Islandhez szerződött, addig Lovato rajongói tovább folytatták az évek óta tartó harcot a kiadóval azt sérelmezve, hogy szerintük kedvencük nem kapja meg tőlük a megfelelő promóciót és szándékosan akadályozzák a karrierjében. Többek között miattuk nem látogathatott el turnéival Európába, Ausztráliába és Ázsiába sem, egészen az idei esztendőig.

Habár szerződése egy része még mindig köti a Disney által irányított céghez, a dolgok hamarosan megváltozhatnak, ugyanis készülőben lévő ötödik nagylemeze, a Safehouse az Island és a Hollywood Records különleges partnersége alatt fog megjelenni, így egyszerre három kiadó támogatását élvezheti. Menedzsere és a Jonas fiú szerint az Islanddel kötött szerződés a legjobb marketingfogás, és a legjobb promóciós lehetőségeket fogják számukra biztosítani.

Az Island elnöke, David Massey a Billboardnak elárulta, hogy már izgatottan várja a közös munkát, ugyanis elmondása szerint le van nyűgözve attól a kultúrától, amit a friss kiadó számára elterveztek.


Demi, Nick és az Island Records elnöke, David Massey 2015 januárjában

A fiatalok a kezdetek óta remek csapatot alkotnak, így saját kiadójukkal talán a közeljövőben megvalósíthatják a már régóta emlegetett duettalbumukat is. Az elmúlt években ugyanis rengeteg dalt írtak együtt, amit valamilyen úton-módon meg szeretnének mutatni rajongóiknak, eddig azonban nem került rá sor.

Nickkel beszéltünk arról, hogy belevágunk egy mellékprojektbe. Egy The Civil Warshoz hasonló folk-country duószerűség lenne. Amikor leülünk együtt dalokat írni, csak úgy áradnak belőlünk az ötletek, és ez nem sok emberrel van így. Rengeteg duettünk és közös dolgunk volt, és már barátok vagyunk... Úristen, hét éve. A halálomig szeretni fogom, és sokszor viccelődöm azzal, hogy ha lenne egy ikertestvérem, akkor az ő lenne, mert belsőleg annyira hasonlítunk egymásra – nyilatkozta Lovato terveikről még 2014 márciusában az MTV riporterének.

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Lovato csütörtök reggel, azaz május 28-án a Today Show vendége lesz, ahol minden bizonnyal részletesebben be fog számolni a jövőbeli terveikről és újdonsült vállalkozásukról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek