Starity

Bordi Regina újra megméretteti magát

2015. június 08. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bordi Regina Las Vegasba utazott, hogy 2014 után idén is részt vegyen a híres Tropic Beauty modellversenyen, amelyet 2013-ban Zimány Linda nyert.

hirdetés
Bordi Regina újra megméretteti magát
Fotó: Lévay Gergely

A Tropic Beauty nevű modellverseny 2013-ban robbant be a hazai köztudatba, ebben az évben ugyanis Zimány Linda diadalmaskodott a megmérettetésen, és hozta haza a koronát. Győzelmének köszönhetően Linda áttelepült az Egyesüllt Államokba, és jelenleg Los Angelesben építgeti színész- és modellpályafutását.

2014-ben Bordi Regina képviselte Magyarországot, aki már rutinos szépségversenyzőnek számít. Bár tavaly nem sikerült megnyernie a címet, annyira jól érezte magát, hogy idén is benevezett, és már el is utazott Las Vegasba, hogy a június 11. és 14. között megrendezett világdöntőn részt vehessen.

Érdekesség, hogy idén nem Regina lesz az egyetlen magyar lány a versenyen, hiszen a 27 éves Grlic Tímea fitneszmodell ugyancsak bekerült a világdöntő mezőnyébe, így mindjárt két magyar lánynak is szurkolhatunk a hétvégén zajló eseményen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek