Starity

Szakított Emma Roberts és Evan Peters

2015. június 13. 12:12   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma és Evan felbontotta eljegyzését, és három év együtt járás után különváltak útjaik.

hirdetés
Szakított Emma Roberts és Evan Peters
Fotó: Shutterstock

Emma Roberts és Evan Peters három év együtt járás után szakított. 2013 decemberében már az eljegyzés is megtörtént, ám úgy tűnik, még ez sem tudta összetartani a két fiatalt. A pár úgy döntött, hogy megszakít minden kapcsolatot egymással, bár békében váltak el.

Három éven át megszakítás nélkül együtt voltak. Rengeteg közös élményük van, de a kapcsolatuk a végén már nem működött. A szakításuk békés volt, dráma nélküli. Emma és Even barátok maradtak – nyilatkozta egy forrás a JustJarednek. A két színész még nem szólalt meg az esetet illetően.

Peters és Robert az American Horror Story harmadik évadának forgatása közben habarodott egymásba 2012-ben. Bár kapcsolatukat nem teregették ki, de egyszer egy nagyon durva ügyük is a napvilágra került: 2013 júliusában úgy összeveszett a páros, hogy az események odáig fajultak, hogy a színésznő eltörte a Kick-Ass sztárjának orrát. Julia Roberts unokahúgát letartóztatták családon belüli erőszak vádjával, de később félreértésnek lett titulálva az eset, és a szerelmesek is kibékültek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek