Starity

Új animációs filmmel készül a Universal

2015. június 19. 09:09   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gru alkotói vadonatúj alkotással rukkolnak elő, amely a The Secret Life Of Pets címet kapta. Az animációs film megjelenésére még várni kell, de az első hivatalos előzetes már napvilágot látott.

hirdetés
Új animációs filmmel készül a Universal
Fotó: Universal

Már biztosan rengetegen várják az új, idén nyáron érkező minyonos mozifilmet, ám a készítők máris új projektbe fogtak. Tegnap napvilágot látott egy újabb animációs film előzetese, amely házi kedvenceink titkos életét fogja bemutatni. Ezáltal olyan dolgok látnak majd napvilágot, amelyekre magunk sem gondoltunk, mert bizony kis kedvenceink néha nagyon ravaszak tudnak lenni. Az animációs film garantáltan jó szórakozás lesz majd az egész család számára, a megjelenésére azonban még várni kell egészen 2016. július 8-áig.

A Chris Reanud és Yarrow Cheney által rendezett mese előzetesét a Universal is kiposztolta hivatalos Facebook-oldalára, az Illumination Entertainment pedig feltöltötte YouTube-csatornájára is. Az animációs filmben többek között Kevin Hart, Lake Bell, Eric Stonestreet, Ellie Kemper és Albert Brooks kölcsönzi majd a hangját az állatoknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek