Starity

Dalpremier: Pierce The Veil – The Divine Zero

2015. június 19. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány órával ezelőtt tette közzé legújabb albumának előfutárát a San Diegó-i zenekar.

hirdetés

Végre megtörte a hosszú várakozást a Vic Fuentes vezette San Diegó-i csapat, ugyanis néhány órája került közzétételre a The Divine Zero címre keresztelt szerzemény, mely nóta a még idén megjelenő negyedik Pierce The Veil-korong előfutára is egyben.

A The Divine Zero című kislemezünk most jött ki a hihetetlen erővel támogató és régóta várakozó rajongóink legnagyobb örömére! Nincs is különlegesebb annál, mint hogy végre megoszthatjuk veletek, és betekintést adhatunk ezzel abba, milyen is lesz a hamarosan megjelenő új album. Már nagyon várjuk, hogy élőben is előadhassuk, és hogy velünk együtt énekejétek idén nyáron a Vans Warped Tour állomásain. A koncerteken találkozunk! – olvashatóak a frontember sorai a Facebookon.

A zenekar naptára egyébként augusztus végéig be van táblázva, ám az örömöt némileg beárnyékolja, hogy Tony Perry gitáros súlyos sérüléseket szenvedett a napokban túrázás közben, így orvosi utasításra nem tarthat a többiekkel a nyári fesztiválszezonban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek