Starity

Súlyosan megsérült a Pierce The Veil gitárosa

2015. június 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pierce The Veil gitárosa, Tony Perry a napokban indult túrázni kerékpárjával, amikor baleset érte. A zenészt kórházba szállították, de sérülései ellenére már jobban érzi magát.

hirdetés
Súlyosan megsérült a Pierce The Veil gitárosa
Fotó: Facebook/Pierce The Veil

Ahogyan a legtöbb folyamatosan úton lévő zenekar tagjai, úgy a Pierce The Veil legénysége is szívesen tölti szabadidejét a természetben, és ez nem volt másképp Tony Perry gitárossal sem, aki súlyos sérüléseket szerzett egy kerékpáros túra alkalmával. A zenészt kórházba szállították, ahol kiderült, hogy eltört három bordája és a szegycsontja, megsérült a válla, valamint a baleset következtében összeesett a tüdeje. 

Tonyt még a baleset napján megműtötték, és már otthona kényelmében lábadozik, azonban így nem vesz majd részt a zenekarral a Warped Touron. A Pierce The Veil megerősítette, hogy a fellépések nem maradnak el: Tony nélkül is vállalják a koncerteket, aki a felépülését követően csatlakozik majd a zenekarhoz.

 

A photo posted by Vic Fuentes (@piercethevic) on

A gitárosunk, Tony Perry nemrégiben kórházba került, miután a múlt hét végén balesetet szenvedett a biciklijével. Három bordája tört el, megsérült a válla, összeesett a tüdeje és a szegycsontja is eltörött, amiért sürgősen meg kellett műteni. Szerencsére, az operáció jól sikerült, és várhatóan teljesen rendbe fog jönni. Tegnap már ki is engedték a kórházból, azonban orvosi utasításra nem vehet részt velünk a Warped Touron, míg jobban nem érzi magát. Ránk, a többiekre azonban továbbra is számíthattok, és reméljük, hogy Tony is mihamarabb visszatér majd hozzánk a színpadra! Igazán nagyra értékeljük a támogatásotokat, és biztosak lehettek benne, hogy eljuttatjuk Tonyhoz azt a sok-sok szeretetet, amit küldtök neki a felépülése ideje alatt. Köszönünk mindent, és találkozunk a Warped Touron! – olvasható Vic Fuentes tegnapi üzenete az Instagramon.

Mihamarabbi felépülést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek