Starity

Két év múlva jön a Tökéletes hang 3

2015. június 20. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017. július 20-án érkezik Magyarországra a hatalmas sikernek örvendő film harmadik része.

hirdetés
Két év múlva jön a Tökéletes hang 3

Április közepén árulta el Rebel Wilson, hogy a nemrég debütált második rész után harmadikat is kap a 2012-ben bemutatott Tökéletes hang. Akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy az ausztrál színésznő aláírta a szerződést, ám a többi szereplőről nem tudott nyilatkozni és ez sajnos még mindig változatlan maradt.

Hailee Steinfeld nagy eséllyel visszatér majd a folytatásban, és mivel Rebellel együtt Anna Kendrick is potom 2 millió dollárt keresett, valószínűleg ő sem marad ki a buliból. Időközben pedig az is kiderült, hogy a Universal Pictures már felvázolta a terveket az első két film forgatókönyvírójának, Kay Cannonnek, de arról nincs információ, hogy a második rész rendezője, Elizabeth Banks is újra a direktori székbe ül-e.

Az viszont már biztos, hogy a magyarországi premierre 2017. július 20-án kerül sor, az Egyesült Államokban pedig a rákövetkező napon mutatják majd be a Tökéletes hang 3-at.

Érkezik az új rész - Magyarországra 2017. július 20-án!

Posted by Tökéletes hang - A film on 2015. június 17.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek