Starity

Első helyen debütált Selena Gomez legújabb dala

2015. június 23. 10:10   |   Szerző: Pocketfullofsunshine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 22-én jelent meg hivatalosan az énekesnő legújabb slágere, a Good For You, ami kevesebb mint 24 óra alatt lett első az amerikai iTuneson.

hirdetés

Annak ellenére, hogy a Good For You két nappal a hivatalos megjelenés előtt kiszivárgott, kevesebb mint 24 óra alatt felkúszott az iTunes amerikai slágerlistájának első helyére. Az USA-n kívül még 27 országban lett első, hazánkban pedig a 2. helyen debütált.

Selena a dal premierjével egyidejűleg megjelentetett egy teasert is a videóhoz, ami az előzetes hírekkel ellentétben mégsem hétfőn, hanem pénteken fog debütálni. De nem is akárhogyan, hanem rendhagyó módon a Times Squaren, mielőtt még felkerülne az internetre – árulta el Selena egy rádiós műsorban.

A Good For You az első dala az új lemezcégénél, az Isterscope-nál, akik többek között Madonna és Ellie Goulding zenéjét is megjelentetik. Selena a rádiós műsorban azt is elárulta, hogy az új korongjába rengeteg munkát és energiát fektetett, mi több, a legtöbb szám írásában is részt vett.

Tudom, hogy az énekhangom nem a legerősebb, de úgy érzem, végre megtaláltam a stílusom és ezt meg is fogom mutatni. Ez az album egy az egyben én vagyok. Végre elég magabiztos vagyok ahhoz, hogy teljesen megmutassam önmagam a zenémen keresztül.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor jön az új lemez, de addig is itt van a Good For You, ami valószínűleg hosszú ideig fog szólni a rádiókban és a zenecsatornák is rongyosra játsszák majd a klipet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek