Starity

9 érdekesség Demi Lovato jövő héten debütáló daláról

2015. június 27. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő rajongói tűkön ülve várják új dalának megjelenését, amiről most megosztott néhány apró információt.

hirdetés
9 érdekesség Demi Lovato jövő héten debütáló daláról

Demi Lovato csütörtökön hozta napvilágra, hogy július 1-jén érkezik ötödik albumának vezető kislemeze, és egyúttal a dal címéről, valamint borítójáról is lerántotta a leplet.

Rajongói azóta izgatottan számolják vissza a napokat, és hogy egy kicsit kedveskedjenek nekik a nagy várakozás közepette, a PopJustice riporterének lehetősége volt egy kérdezz-felelek erejéig beszélgetni a fiatal énekesnővel, aki szigorúan csak egyszavas válaszokat adhatott a feltett kérdésekre. De még így is rengeteg mindent megtudhattunk a négy nap múlva érkező Cool For The Summerről.

– Az alábbi opciók közül, melyikkel jellemeznéd az új dalod leginkább: pörgős, közepes, vagy ballada?

– Pörgős!

– Ha pörgős, akkor elektronikus zenét várhatunk?

 Nem!

– Elhalkulással, vagy csattanóval ér véget?

Csattanóval.

– Úgy fog kezdődni, ahogy véget ér, vagy a dal közepén megváltozik?

– Megváltozik.

– Dalszövegileg vidám, vagy szomorú dal?

– Vidám...

– Mindenki hozzá fogja adni Max Martin top 20 legjobb dalának listájához?

– Igen!

– Mi a legjobb cím nélküli szó a kórus részben?

Paradise...

– Figyelembe véve a címben szereplő summer (nyár) szócskát, az amerikai megjelenés után csak pár hónappal fog elérhetővé válni a dal Egyesült Királyságban?

Talán.

– Lehet majd erre a dalra táncolni?

Nem.

Nemcsak Lovato volt az egyetlen, aki megosztott pár apró információt a szerzeményről, ugyanis akadnak már olyan szerencsések, akik hallhatták a dalt. Az egyik ilyen Tyler Layne, aki a  Now 105 rádióállomás honlapján írt a dalról, még türetmetlenebbé téve ezzel a rajongókat. Higgyétek el, még soha nem hallottatok ilyen dalt tőle. Ez egy teljesen más hangzásvilág, amit tudom, hogy imádni fogtok. Amikor először hallottam a dalt, arra gondoltam, hogy ez egyszerűen nem lehet Demi. Ez egy rendkívül pimasz dal. Rengetegen kérnek arra, hogy hozzak fel példaként egy előadót vagy dalt, amihez hasonlítani lehetne, de nem tudok... Semmilyen más popdalhoz nem hasonlítható. Demi rockos oldala meg fog mutatkozni benne. Nehéz lenne egyfajta műfajba besorolni, mert ez inkább sötét popzene, az alternatív és a rock műfaj keverékével, ugyanakkor egyben boldog és pörgős szám.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek