Starity

Adam Lambert mindent megmutatott

2015. július 02. 15:03   |   Szerző: Sohie/Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert a FAULT magazin címlapján szerepel, aminek keretein belül szexi fotósorozatot készített, és kiteregette a szennyesét is.

hirdetés
Adam Lambert mindent megmutatott
Fotó: Giuliano Bekor

Mikor 2012-ben Adam Lambert a Fault magazin címlapjára került, a honlap összeomlott. Eltelt három év, mialatt kiadót és imázst váltott, na meg kiadott egy ütős albumot, a The Original High-t. Nemrég jelentette meg Ghost Town című első dalát az új lemezéről, amelynek executive producerei a legendás slágergyárosok, Max Martin és Shellback. A dal címe pár perc alatt világtrenddé vált, a videoklip pedig alig öt nap alatt elérte a milliós megtekintést.

Lambert az interjú során beszélt a The Original High evolúciójáról, azonban most tetoválásairól is elárult mindent. Karrierje során először szabadult meg a pólójától, amit a személyi edzőjének és a zöld italoknak köszön: Végre elégedett vagyok magammal, nem vagyok annyira szégyenlős. Jól érzem magam a bőrömben.

Fotók: Giuliano Bekor / Stylist: Avo Yermagyan

Az első tetoválása – Egyiptomi Szem: Az első tetoválásom ez a Hórusz Szeme tetkó volt és közvetlenül az American Idol előtt varrattam. Olyan vagyok, aki mindenbe belemagyaráz valami miértet, szóval azt mondtam: Oké, kell nekem egy védelmező szem, mert minden héten kamera előtt fogok állni, ez majd megvéd. Plusz, mindig is imádtam Egyiptomot.

Második – Végtelen jel: Ez számomra azt a végtelen körforgást szimbolizálja, amely során energiát cserélsz a közönséggel. Te dobsz nekik egy energialöketet, ők is visszadobnak valamit. Olyan, mint egy végtelen kör.

Kulcs: Ez a kulcs egy barátomtól vásárolt művészi kép része, a srác neve Hans. Ez volt a kép egyik eleme, nagyon szépnek tartottam, azt mondtam: ezt magamra fogom tetováltatni, tetszik ez a kulcs. Így is tettem.

Musica delenit bestiam feram: Úgy érzem a zenének megvan ez a képessége, hogy bármit megváltoztasson. A hangulatunkat is, többek között. Ha rossz napod van, felteszel egy bizonyos zenét és jobb kedved lesz, ha ideges vagy, relaxáló zenét hallgatsz, amitől megnyugszol. Feltehetsz olyan zenét, ami szexhez illik, vagy edzés közben olyan zenét, ami motivál. Megváltoztat. Itt az áll: »A zene megszelídíti a vadállatot«. Szóval kicsit lenyugtatja a bennünk tomboló tüzet. Valami ilyesmi.

Görögisten-tetoválás barokk designnal: Ezt Hongkongban varrattam. Egy kicsit olyan, mint Dionüszosz. Mint egy görög mítosz. Ő volt a bor, a mulatás, kreativitás, művészet istensége. Nem vagyok benne biztos, hogy az enyém nő vagy férfi, sokféleképpen értelmezhető ez a tetoválás. Valamint levegőt fúj…vagy inkább vizet. Ebből a szempontból asztrológiainak is mondható, mivel vízöntő vagyok. Az ezen a karomon lévő tetoválásokat egy Kim nevű lány kötötte össze ezzel a barokk mintával. A barokk ábrázolás nagyon inspirálóan hat rám. Például mikor Párizsban sétál az ember és az ottani látvány, az építészet, a kőfaragványok, ilyesmi. Ez a barokk-kert-minta fájt egyébként a legjobban. Azért ilyen gazdag, mert ha jól emlékszem, öt vagy hat alkalom után készült el teljesen. Hagytuk, amíg begyógyult, aztán visszamentem és Kim árnyékolta a művet, hogy igazán intenzív legyen. És mikor a könyököm környékére értünk, az elég kemény volt. Mindenhol izzadtam. A golyóim is izzadtak.

Q, mint Queen: Meg akartam örökíteni ezt az élményt, a Queennel turnézni őrületes élmény volt. Annyira jó velük. És egyébként Roger [Taylor], a dobos, rengeteg tetkót varratott a lábaira, méghozzá csak az elmúlt 15 évben, azt hiszem, ezt mondta. Szóval ő is nemrég kóstolt bele újra a tetoválásokba. Sokat beszélgettünk ilyen dolgokról.

A Queen-turné alatt, Londonban Adam egy gyémánt alakú tetoválást varratott a bal alkarjára – egy merőben bonyolult ábrát, amit az Adobe Illustrator program segítségével tervezett meg a tetoválóművésszel közösen: Ezt itt Londonban varrattam; a srácot, aki csinálta, Maximnak hívják, és egy Sang Bleu nevű szalonban dolgozik. Imádom a munkáit. Először Instagramon kezdtem követni, nézegettem, miket csinál és azt mondtam: mi a helyzet ezzel a csávóval? Szóval leültünk és… ő mindezt Adobe Illustrator segítségével tervezte a számítógépén, én meg segítettem. Összeraktuk ezt a mintát, ami mindkettőnknek tetszett, kinyomtattuk tetoválópapírra, rám rakta és végül rám varrta. Az eredeti vázlat csak a vonalakból állt, miután azzal megvolt, a részleteket meg az árnyékolást spontán csinálta.

Mozaik és fordított háromszög: Egyszerűen csak egy nagyon menő minta. Sok ilyen mintát láttam tőle [Maximtól] és átnéztük a terveit, ez pedig nagyon megtetszett. A fejjel lefele fordított háromszög pedig a homoszexualitás jelképe. Szóval olyan ez, mint egy kijelentés. Csodabogár vagyok és imádom.

Chasing The Original High: Valószínűleg ez számomra a legszemélyesebb és a legújabb. „Üldözöm az első extázist”

Hold: Ez csak egy kis holdsarló. Az éjszaka miatt. Szeretem az éjszakát, számomra az a helyes idő.

Adam még nem döntötte el, mi a következő művészeti darab, amelyet a testén akar látni, de már gondolkodott a lehetséges opciókon. Ez a minta [a jobb karomon] felnyúlik egészen a vállamig. Ha kezdek vele valamit, valószínűleg vagy a mellkasomon vagy a hátam felső részén folytatnám. A bal karomat, azt hiszem, meghagyom így fele-fele arányban, ahogy most van. A felsőbb részét szabadon hagyom. Talán hátul a nyakamnál, nem magán a nyakamon, de itt egészen fent a hátamon szeretnék valamit. Még nem tudom, mit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek