Starity

Anyuka lett Utada Hikaru

2015. július 05. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Utada Hikaru és férje, Francesco Calliano egy új élettel lettek megajándékozva, kisfiúk született. A baba érkezése mellett a rajongók a japán énekesnő visszatérésének is örülhetnek.

hirdetés
Anyuka lett Utada Hikaru

Utada Hikaru és férje, Francesco Calliano még 2014. május 23-án mondták ki a boldogító igent, azóta nem hallottunk felőlük. Több mint egy év hallgatás után a japán énekesnő július harmadikán a hivatalos oldalán jelentette be, hogy egészséges kisfiúnak adott életet. A baba nevét és pontos születési dátumát az újdonsült anyuka egyelőre nem kívánta megosztani a nagyvilággal.

Továbbá az is kiderült, hogy Hikki már a terhessége alatt is új anyagon dolgozott, s elmondta, hogy még kell neki egy kis idő, hogy befejezze az albumot, de már nagyon izgatott, hogy megmutassa rajongóinak.

A 32 éves énekesnő 2011 óta inaktív a zeneiparban személyes okok miatt; utolsó stúdióalbuma és kislemeze is 2008-ban jelent meg. Bár 2012-ben Sakura Nagashi című digitális kislemezével és DVD-jével megörvendeztette a nagyérdeműt,2014-ben pedig egy válogatásalbummal is kedveskedett nekik, de a rajongók már tűkön ülve várják az új anyagot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek