Starity

Új horrorfilmmel készül Slash

2015. július 16. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók támogatására számítva újabb filmet szeretne forgatni a Guns N’ Roses egykori tagja.

hirdetés

Nemrégiben indított útjára egy kampányt Slash a FanBackeden, melynek célja, hogy a 2013-as Nothing Left To Fear után újabb horrorral kedveskedjen e műfaj rajongóinak. A film a The Hell Within címet viseli, és a legendás gitáros ezúttal is a produceri munkákat fogja ellátni. A forgatókönyvet Jeff Buhler írta, a rendezői feladatokat pedig Dennison Ramalhóra bízzák.

A kampányból még 84 nap van hátra, akik pedig úgy döntenek, hogy támogatják pénzzel a projektet, nem maradnak üres kézzel, ugyanis többek között a film logójával ellátott pólókat, pulcsikat, matricákat, plakátokat is lehet kapni bizonyos összegekért cserében. Valamint ha elkészül az alkotás, DVD-n és BlueRayen is megkaphatják az adományozók.

Ösztönzésül már egy rövid videót és a film poszterét is megosztotta a nagyvilággal Slash, valamint interjút is adott az Entertainment Weeklynek.

– Hogyan került az asztalodra a The Hell Within forgatókönyve? Feltételezem, hogy van íróasztalod.

– Igen, van. [nevet] Egy munkatársamnak adták oda és így jutott el hozzám. Nagyon sok forgatókönyvet kapunk innen-onnan. Mindig egy jó történet után kutatok és ez a forgatókönyv történetesen remek. Tulajdonképpen meg kellett csípnem magam, annyira jó.

– Mi mást mondhatsz még el nekünk a filmről?

– Alapjában véve egy fiatal, profi, New York-i párral indul a sztori. A nő adományokat gyűjt harmadik világbeli elszegényedett gyerekeknek. Egyszer az éjszaka közepén kap egy telefonhívást egy kislánytól, aki segítséget kér tőle. Aztán szépen kezdi összerakni a képet, hogy ez talán az a kislány lehet Brazíliából, akit elraboltak. Szóval elmegy a dzsungelbe, hogy beszéljen a lány családjával, aztán rövidesen nagyon félelmetesre fordulnak a dolgok a brazil dzsungel szívében.

– Hogy álltok jelenleg a munkával?

– Éppen castingolunk. Azt tervezzük, hogy januárban elkezdjük a forgatást.

– Tényleg a dzsungelben fogtok forgatni?

– Igen. Chilében és Kolumbiában. Olcsó és megvan a tökéletes hangulata.

– Mesélj nekünk FanBacked-kampányról.

– Hát, nagy rajongótáborom van és elég hasonló az ízlésünk a zenében, de ugyanakkor a horrorban is. Az ok, hogy belevágtam ebbe az egészbe, az, hogy egy jó történettel és karakterekkel rendelkező, ijesztő filmet dobjunk piacra, ami nem a vérre és a belekre támaszkodik, hanem inkább a rémületre és a félelemre. Azt gondoltam, hogy remek lenne, ha a rajongókat is bevennénk, és úgymond együtt készítenénk el a filmet. Nyilvánvalóan én csinálom majd a filmet, de mindig a fanok tudtára adjuk, hogy éppen mi történik és kikérjük a véleményüket, így felépítünk egy bizonyos sereget. [nevet] Úgy véltem, hogy jó móka lenne, és ha valaki pénzzel is hozzájárul, azt meg is tudjuk jutalmazni, akár a forgatókönyvvel, akár azzal, hogy statiszta lehet a filmben. Mivel a másik fontos dolog az, hogy finanszírozni tudjam a filmet, és annyit összegyűjtsek, hogy ne kelljen valakinek figyelnie rám. Én akarom irányítani a dolgokat.

– Ez a második produceri projekted. Mi mindent tanultál a Nothing Left To Fearből?

– Nagyon sokat tanultam. Úgy érzem, hogy a gyártásvezetés egy olyan dolog, ami szól hozzám. A komfortzónámban van. Összerakni a komponenseket, valamint az anyagiakat, hogy megfelelő filmet készítsünk – ez éltet. Megtanultam, hogy hány szakács kell a konyhába, hány embert kell felkeresnem egy válaszért, és hogy milyen nehéz összeszedni a pénzt, valamint irányítani a dolgokat az egész folyamat alatt.

– Könnyebb vagy nehezebb filmet készíteni, mint egy Guns N’ Roses-albumot?

– [nevet] Ez egy nagyon jó kérdés. Azt kell, hogy mondjam, mindenképpen könnyebb filmet készíteni, mint egy újabb Guns N’ Roses-lemezt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek