Starity

Louis Tomlinson megtörte a csendet

2015. július 17. 00:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bombaként robbant, hogy a One Direction énekese, Louis Tomlinson apa lesz, amit a sajtóosztálya megerősített a Billboardnak. Az eset óta először Louis is megszólalt Twitter-oldalán.

hirdetés
Louis Tomlinson megtörte a csendet
Fotó: Billboard

Biztosra vehetőek a hírek, hogy a One Direction tagja, Louis Tomlinson apa lesz, mivel a sajtósa nem kívánt hozzáfűzni a People állításához semmit, és megerősítette a cikk hitelességét a Billboardnak. A Buzzworthy felkereste Briana volt nevelőapját, aki megkérdezte e-mailben a családot, és innen szintén pozitív válasz érkezett a hírekre. A Directionerek természetesen lázongnak, hogy nem így értették a Daddy Tomlinsont , de az énekes a hírek szerint roppant izgatott a baba érkezése miatt.

A Daily Mail beszámolt arról, hogy az énekes exbarátnője, aki négy évet járt a 1D tagjával, sokkolva fogadta, de jól van. Louis személyesen mondta el neki, hogy ne a hírekből kelljen megtudnia. Eleanor igyekezett elkerülni Louis-t az elmúlt időben, azonban amikor személyes találkozót kért LA-ben, tudta, hogy komoly dologról van szó. Tudja, és jól van – árulta el egy közös barátjuk.

Más portálok arról cikkeztek, hogy a hírekkel ellentétben a jövőbeli édesanya nagyon zárkózott személy, és semmilyen közösségi oldala nincs. Briana szeretné a várandósságát a legnagyobb nyugalomban eltölteni, kerülve a médiát, a baba érdekei miatt. Az Instagram-profilját is törölte, Louis pedig segít neki mindenben, hogy elkerüljék őket a negatív megjegyzések, vagy éppen a publikum szeme.

A HollywoodLife megtudta, hogy a bandából először Harryt érte utol Louis, aki roppant izgatottan, de meglepve hallotta barátjától, hogy apa lesz. Harry imádja a babákat, és nagyon örült Louis-nak, hihetetlenül támogató. Nem aggódik a banda jövője miatt, hiszen sok másik hírességnek is van gyereke. Komolyan elbeszélgettek, és alig várja, hogy láthassa majd a picit! Liam, Niall és Harry egyszerűen meg vannak hatva. Máris a sajátjuknak tekintik a babát, remélik, majd vigyázhatnak néha rá. Louis-t váratlanul érte, de már tervezgeti, hogy magával viszi őt a jövendőbeli 1D show-kra, és természetesen mindent megad a fiának vagy lányának, amit tud. Nagyon örül, és nagyon izgatott – nyilatkozta egy forrás.

A sok névtelen barát mellett Louis is megszólalt Twitter-oldalán. Fantasztikus volt a múlt esti show! Köszönöm mindenkinek a támogatást!

Louis Tomlinson és Lux 2012-ben

Aww! Sok boldogságot kívánunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek