Starity

Decemberben visszatér hazánkba a Nightwish

2015. július 22. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónapja még csupán pletyka volt, hogy a Nightwish két koncertet is ad Magyarországon 2015-ben, mára viszont hivatalossá vált a hír, melyet maga a zenekar is megerősített.

hirdetés
Decemberben visszatér hazánkba a Nightwish
Fotó: Facebook/Nightwish

Alig egy hét telt el a Nightwish magyarországi fellépése óta, de a fanatikusok máris készülhetnek, ugyanis a finn metalcsapat decemberben visszatér hazánkba! A zenekar július 15-én Budapesten a PeCsa Music Gardenben adott fergeteges koncertet, miután kiderült, hogy idén sem kerül megrendezésre a Kingdom of Hegyalja fesztivál, melynek nulladik napján lépett volna a magyar közönség elé a hattagú formáció.

Ezzel egy időben megkezdődtek a találgatások egy esetleges decemberi fellépésről, ám hivatalossá ez csak a mai napon vált. A hírt maga a zenekar is megerősítette, majd nem sokkal később a HammerWorld Magazin is beszámolt róla. A fennállásának 19. évfordulóját ünneplő zenekar december 12-én lép majd fel a Papp László Budapest Sportarénában az Arch Enemy és az Amorphis társaságában. A jegyek árusítása jövő héten kezdődik meg, így aki lemaradt volna a múlt heti fellépésről, lehetőséget kap a pótlásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek