Starity

Tombolnak a rajongók: elmarad a Kingdom of Hegyalja Fesztivál!

2015. július 02. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk egyik legnépszerűbb fesztiválja, a Hegyalja körül az utóbbi években sok probléma merült fel, és bár úgy volt, hogy idén Tokaj-Rakamazon ismét megrendezésre kerül az esemény, a szervezők bejelentették: nem áll rendelkezésre a fesztiválterület.

hirdetés
Tombolnak a rajongók: elmarad a Kingdom of Hegyalja Fesztivál!

Sorra érkeznek a csalódott fesztiválozók kommentjei a Kingdom of Hegyalja Facebook-oldalának bejegyzése alatt, mely szerint idén sem kerül megrendezésre hazánk egyik legnépszerűbb fesztiválja. Az elmúlt évek problémái után a tavalyit úgy harangozták be a szervezők, hogy a jubileumi évforduló alkalmából ingyenes lesz a belépés, ám később azzal a szomorú hírrel szembesültek a zenerajongók, hogy a fesztivál elmarad.

Mindennek fényében még nagyobb felhajtás övezte az idei fesztiválszezont, ugyanis megújult formában, ötnaposra bővített repertoárral és olyan fellépőkkel a tarsolyában tért volna vissza a fesztivál, mint a Nightwish, az At The Gates, a Milk & Sugar, az Eagles Of Death Metal, a Chase & Status, a Chunk! No, Captain Chunk!, az Architects, a Clean Bandit, a The Darkness, az Anna & the Barbies, az Ivan & The Parazol, a Sorronia, az Irie Maffia, az Ocho Macho, a Bëlga és még sokan mások.

Érdekesség, hogy a Szigethez és a VOLT-hoz hasonlóan idén a Hegyaljának is íródott himnusza a Saverre által Carry On címmel, ám most már biztos, hogy a zenekarnak nem lesz alkalma a helyszínen élőben is eljátszani azt.

A rendezvény egyébként július 15-e és 19-e között került volna megrendezésre, így joggal lázonganak a rajongók, hogy az utolsó pillanatban értesülnek arról, hogy otthonukban kénytelenek eltölteni a már előre kivett szabadságokat. A szervezők sajtóközleménye szerint azonban visszatérítésre kerülnek a már megvásárolt jegyek és bérletek árai, melyek után a jegy@kingdomofhegyalja.hu e-mail címen érdeklődhetnek az érintettek.

Sziasztok! Sajnos igazak a hírek, a fesztivál hivatalos közleménye a következő: Elmarad a Kingdom of HegyaljaElmarad...

Posted by Kingdom of Hegyalja on 2015. július 2.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek