Starity

Calvin Harris őrülten boldog Taylor Swifttel

2015. július 23. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit KISS FM-nek adott interjú nemrégiben a skót DJ, ahol először nyilatkozott új kapcsolatáról.

hirdetés

Március óta folytak a pletykák arról, hogy egy párt alkot Taylor Swift és Calvin Harris, kapcsolatukat pedig nem is leplezték igazán, ugyanis többször is kézen fogva kapták őket lencsevégre, ráadásul az idei Billboard Music Awardson is folyamatosan turbékoltak.

Annak ellenére azonban, hogy nem tagadják kapcsolatukat, még egyikük sem nyilatkozott – egészen eddig. A 31 éves lemezlovas ugyanis a brit KISS FM rádióállomásnak adott telefonos interjút, mely során végre megtörte a csendet.

Minden fantasztikusan alakul. Érdekes, mivel minden nap mást írnak rólunk, és még ha nem is csinálunk semmit a nyilvánosság előtt egy ideig, valaki úgyis kitalál valamit. Egyre röhejesebb lesz a helyzet, mivel olyanokat állítanak, hogy allergiás vagyok a macskákra, meg összeköltöztünk, vagy pedig jövő héten összeházasodunk. Nagyon sok tud lenni, de el kell fogadnod, hogy azért írják őket, mert az emberek kíváncsiak rá, és elolvassák, de nem ez a való életünk. Másfelől pedig a való élet zajlik. Sokszor volt már olyan, hogy együtt voltunt és senki sem szúrt ki minket. Nem készül rólunk kép minden egyes alkalommal, amikor az utcára lépünk. Miattam lehetne ennél sokkal rosszabb is a helyzet, én akkor is őrülten boldog lennék Taylorral – mondta Calvin, aki az Us Weekly információi szerint már be is szeretné mutatni családjának szíve választottját.

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek