Starity

Lessünk be Taylor Swift otthonába!

2015. augusztus 04. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az InStyle-nak hála, betekintést nyerhetünk a 25 éves énekesnő mesés New York-i lakásába.

hirdetés

Két évvel ezelőtt bekukkanthattunk Taylor Swift Rhode Island-i villájába és gyerekkori otthonába is, tavaly októberben azonban új hajlékra tett szert Manhattan szomszédságában, és bár a közösségi oldalakra feltöltött képein láthattunk már részleteket irigylésre méltó lakásból, most az InStyle-nak hála, alaposabban is szemügyre vehetjük.

Az egykori countrycsillag egy hétszobás és öt és fél fürdőszobás kecóra tette le a voksát, ahol két macskájával, Meredithszel és Oliviával tengeti mindennapjait, amikor éppen nem a világot járja. A Grammy-díjas énekesnő potom 20 millió dollárt perkált ki a hatalmas lakásért, ahol egyébként a celebvilág apraja-nagyja is tiszteletét tette már, korábban pedig az Oscar-díjas rendező, Peter Jackson élt itt.

Kinek ne jönne meg a kedve egy kis sütéshez vagy főzéshez ebben a fényárban úszó, óriási konyhában? És akkor még nem is említettük a márványból készült konyhapultokat, a rozsdamentes acélból készült dupla tűzhelyet és többi berendezést.

A nappali és az étkező már kicsit sötétebbek, hiszen itt a barna, vörös és narancssárga színek dominálnak. Taylor két étkezőasztallal és sok-sok kanapéval, valamint fotellal is büszkélkedhet, így nem meglepő, hogy sok időt tölt nála a HAIM, Lorde, Lena Dunham, Karlie Kloss, Gigi Hadid, Hailee Steinfeld, Jaime King és barátja, Calvin Harris is.

Aztán ott van az a csodálatos lépcső is, amin nagy valószínűséggel egy élmény levonulni, főleg akkor, amikor tetőtől talpig dizájnerkreációkba vagy öltözve. 

Fotók: InStyle; StreetEasy

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek