Starity

Melissa McBride: „Őrületes lesz a hatodik évad!”

2015. augusztus 06. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Walking Dead sztárjai pózolnak az Entertainment Weekly legújabb számának címlapján, így hát megragadták az alkalmat és interjút is készítettek Carol megformálójával.

hirdetés

Fotó: Dan Winters/Entertainment Weekly

Bár tavaly Norman Reedus is hasonlóképpen nyilatkozott az ötödik évadról, Melissa McBride állítása szerint az október 11-én érkező folytatás tetézni fogja azt. A hatodik évad őrületes lesz. Annyi minden történik majd. Felülmúlják az előző évet, ezt elárulhatom – kezdte mondandóját, majd hozzátette, hogy sok szálon fog futni a sztori, az új karakterek pedig sokban fogják befolyásolni hőseink viselkedését.

Csak elvoltunk magunkban. Mindannyian ugyanazokat a dolgokat csináltuk. De jönnek más emberek, akik máshogyan tekintenek a dolgokra, ez pedig új megpróbáltatásokat jelent. De mihez kezdesz? Hogyan birkózol meg velük? Ez egyike azoknak a dolgoknak, amik meg fognak történni. Őrült utazás lesz – mondta sejtelmesen az 50 éves színésznő.

A sikersorozat egyik készítője, Greg Nicotero egyébként elárulta, hogy az évadnyitó epizódban játszadozni fognak egy kicsit az idővel: Egy felfokozott akciójelenettel nyitunk, aztán abban az időkeretben ugrálunk majd, hogy a nézők összerakhassák a fejükben, amit éppen láttak.

A hatodik szezonban több visszatekintés is lesz a múltba. Megtudjuk többek között, hogy miért és hogyan változott meg Morgan (Lennie James) a harmadik évad óta, valamint betekintést nyerünk Alexandria azon napjaiba is, amikor Rickék még nem voltak a közösség tagjai. Ám Scott M. Gimple kifejezetten felhívta a figyelmet, hogy Alexandria létrejöttét nem mutatják meg, inkább a karakterekre és történeteikre koncentrálnak.

Fotó: Dan Winters/Entertainment Weekly

A fotózás egyébként remek hangulatban zajlott, amit az EW képszerkesztője, Michele Romero első kézből tapasztalhatott. Felejthetetlen élményeit pedig a rajongók legnagyobb örömére meg is osztotta a nagyvilággal.

A The Walking Dead harmadik és a negyedik évadában látható börtön udvarául szolgált helyszínen fotóztuk Andrew Lincolnt, Melissa McBride-ot és Norman Reedust. Lincoln és Reedus McBride mögött álltak, aztán Lincoln egyszer csak elkezdett nevetni és nem volt képes szerepben maradni Dan Winters kamerája előtt. Lincolnt SOSEM tudod kizökkenteni a szerepéből és mindig tartja az amerikai akcentusát is, még a fotózásokon is. Szóval nagyon furcsa volt a szemtanúja lenni ennek a folyamatos kuncogásnak. Aztán Lincoln rákiáltott Reedusre, hogy hagyja abba, amire Reedus visszakiáltott, hogy »Miért? Senki sem fogja látni!« – kezdte Michele a fentebb látható kép történetét.

Egy kis nyomozás után rájöttünk, hogy Reedus próbálta megfogni Lincoln kezét McBride mögött. Reedus tudja, hogyan kell remek képet csinálni és imádja jó képekkel megörvendeztetni a rajongókat, így megkérdeztem a triótól, hogy lőhetünk-e róluk képet hátulról, aztán mondtam Melissa McBride-nak, hogy fordítsa a kamera felé a fejét. Minhárman eleget tettek a kérésemnek, majd Reedus és Lincoln egy kicsivel többet is hozzáadtak, ezzel pedig teljesen új szintre emelték a köztük lévő kapcsolatot. Imádom ezt a fotót, mert spontán volt. Mindenkinek szüksége van egy szemtelen Norman Reedusre – zárta mondandóját.

Fotó: Dan Winters/Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek